In de top 3 van beste fashion blogs in de Benelux

Super trots om mee te delen dat Ellenismyname behoort tot de top drie beste fashion blogs van de Benelux!

Succesvolle samenwerkingen

Proximus – Facebook

Garnier

Zij pikten Ellenismyname reeds op

Fashiola

Fashiola vermeldde mijn video in een blogpost over 3x makkelijke feestkapsels! Ontdek het hier.

Skins Cosmetics

Ik was aanwezig tijdens de opening van Skins Cosmetics in Gent en schreef hierover een blogpost die ze nadien deelden op de webshop.

Kruidvat

Ik bracht een review uit rond de Kruidvat Hydro Dagcrème en deze werd door hen geciteerd op de website:

”Na gebruik merk ik direct dat de crème de vochtbalans van mijn huid op peil houdt. Daarnaast zorgt de dagcrème voor een verkoelend en wakker effect, door de frisse geur en textuur.” (Ellenismyname, Belgische Blogster, 27 februari 2017)

YOSMO

Ik kocht een Yosmo make-up opbergsysteem en maakte hierover een video. Deze video werd vervolgens gedeeld op de pagina van Yosmo.

ARTDECO cosmetics

ARTDECO vermeldde Ellenismyname op hun Facebookpagina.

Di Discovery

Ellenismyname werd vermeld op de nieuwsbrief en website van Di op januari 2018

Wil je graag samenwerken?

Ben je op zoek naar een beauty, fashion of lifestyle blog om met samen te werken? Super fijn! Ik kijk er al heel hard naar uit. Stuur me gerust een berichtje en dan bekijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen.