Follow:

Over deze blog

Over Ellenismyname

Op 13 maart 2013 verscheen het eerste artikel op ellenismyname.be. Ik las al heel lang blogs en raakte geïnspireerd en gemotiveerd om zelf een blog te beginnen. Na het vinden van een blognaam en wat puzzelwerk met de lay-out, kon ik aan de slag met het schrijven van blogposts.

Elke weekdag vind je een nieuwe blogpost of video terug op Ellenismyname. Je kan op mijn blog blogposts vinden over de nieuwste make-up en skincare producten, maar ook deel ik mijn outfits en leuke hotspots. Verder ben ik dagelijks actief op social media waar ik jullie meeneem naar events of andere leuke gebeurtenissen.

Er staan ondertussen al meer dan 700 blogposts online op de Belgische beautyblog Ellenismyname! Wanneer je een keer niets te doen hebt, kan je gerust eens rondsurfen op mijn blog. Je zal veel beauty, fashion en lifestyle gerelateerde blogpost tegenkomen. Veel leesplezier!

Meer weten waarom ik begon met bloggen en YouTube? Dan kan je hier mijn blog en Youtube verhaal lezen.

In de media

Proximus Facebook

 

Garnier video

3x makkelijke feestkapsels

Fashiola vermeldde mijn video in een blogpost over 3x makkelijke feestkapsels!

in de media

Beste fashion blogs Benelux

Mijn blog behoort tot de top drie beste fashion blogs van de Benelux!

Beste blogs benelux

Kruidvat Hyro dagcrème 

”Na gebruik merk ik direct dat de crème de vochtbalans van mijn huid op peil houdt. Daarnaast zorgt de dagcrème voor een verkoelend en wakker effect, door de frisse geur en textuur.” (Ellenismyname, Belgische Blogster, 27 februari 2017)

Skins Cosmetics

Ik was aanwezig tijdens de opening van Skins Cosmetics in Gent en schreef hierover een blogpost die ze nadien deelden op de webshop.

belgische beautyblog

 

Yosmobelgische beauty blog

Ik kocht een Yosmo make-up opbergsysteem en maakte hierover een video. Deze video werd gedeeld op de pagina van Yosmo.

Artdeco

Vermelding op de Facebookpagina van Artdeco.

artdeco

Di Discovery – vermeld op de nieuwsbrief en website van Di (januari 2018)

di discovery

Disclaimer

Op de Belgische beautyblog ellenismyname.be verschijnen alleen artikels waar ik 100% achter sta. Ik ben eerlijk tegenover mijn lezers. Als ik een product niet goed vind, zal ik dat altijd eerlijk vermelden. Soms staat er een € in een blogpost. Dit betekent dat ik voor dit artikel betaald werd. Wanneer ik een product ontvang om te testen, vermeld ik dit in het artikel. Ik verkondig altijd mijn eerlijke (en kritische) mening. Dit doe ik zowel over gekochte als ontvangen producten.

Share on