Zwemplezier met Swim Essentials

Tijdens de zomer breng ik graag tijd door aan de zwemvijver in onze tuin. Zowel al zwemmend en al zonnend. Van Swim Essentials ontving ik enkele opblaasbare artikelen om nog meer plezier uit de zwemvijver te halen. In deze blogpost toon ik de floaties die ik ontving van de webshop.

Swimessentials

Over Swim Essentials

Op de webshop Swim Essentials heb je een ruim aanbod hippe opblaasbare luchtbedden. Bovendien is het een Nederlands bedrijf en spelen ze in op de huidige trends. Zo zijn avocado’s de laatste jaren enorm geliefd en creëerden ze een avocado floatie! Je kan bij de webshop terecht voor de leukste (baby) floats, zwembandjes, zwembanden, luchtbedden en bekerhouders.

Volgende artikelen ontving ik:

  • Avocado luchtbed
  • Rosé gouden flamingo luchtbed
  • Roze hart met glitter luchtbed
  • Regenboog met glitter luchtbed
Swim essentials
Swim essentials

Roze hart met glitter luchtbed

Een luchtbed in de vorm van een hartje kan ik niet aan mij voorbij laten gaan. Zeker als er nog eens glitter in verwerkt zit! Het is een roos hartje met rode stippen en losse glitters aan de binnenkant. Bovendien is het ideaal om te zonnen op het water. Het is namelijk 130 bij 160 cm en ideaal om te dobberen. Het luchtbed is schattig en ideaal om te relaxen!

Swim essentials luchtbed
hartje opblaasbaar artikel
floatie

Avocado luchtbed met pit

Mijn favoriet van Swim Essentials is het avocado luchtbed met een uitneembare opblaasbare pit. Dit soort details kan ik enorm waarderen! In het gat van de avocado kan je lekker ronddobberen. Met de pit kan je volleybal spelen in of uit het water. Super leuk!

avocado floatie
avocado luchtbed
luchtbed
Swim essentials

Ik ben helemaal fan van de opblaasbare artikels van Swim Essentials. Wat is jouw favoriet?

Liefs, Ellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *