Zwembadfeestjes (voorbereiding)!

Nu het officieel vakantie is, geven heel wat vrienden een zwembadfeestje met daarbij een BBQ. Super gezellig allemaal. In dit artikel laat ik jullie zien wat ik meeneem  naar het zwembad en wat ik op voorrand doe!

Als ik weet dat ik een zwembadfeestje heb dan scheer ik de avond of ochtend daarvoor zeker mijn benen en oksels. Ook voorzie ik mijn teennagels van een leuk kleurtje.

 

Wat ik ook meeneem is rekkertjes. Zo kan ik mijn haar in een dot doen zodat het niet nat wordt. Ook neem ik zonnecrème mee voor mijn gezicht en lichaam. Daarnaast kan een handdoek ook niet ontbreken. Een zonnebril zit ook in mijn tas. Voor ik vertrek smeer ik mij helemaal in en dit herhaal ik om de twee uur.
Slippers en bikini kunnen ook niet ontbreken. Een bikini moet voor mij perfect zitten en tijdens het zwemmen niet loskomen of verschuiven. Daarom skip ik liever driehoek bikini’s, bij mij blijft dit totaal niet op zijn plaats zitten. Vervolgens trek ik een simpel jurkje aan zodat ik dit snel over mijn bikini kan aandoen. Als het feest ’s avonds plaats vind is een warme pull zeker niet overbodig.

Zo ik denk dat ik alles heb opgesomd wat ik meeneem naar een zwembadfeestje. Wat neem jij nog mee?

Liefs, Ellen

Volg mij via bloglovin twitter 

9 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *