Zo zag mijn eerste week van de examens er uit

Af en toe vind ik het leuk om iets persoonlijks te delen met jullie. Ik lees ontzettend graag foto dagboekjes bij andere bloggers, maar ik wou het op een iets andere manier aanpakken. Op dit moment heb ik examens en ik wou jullie een realistische kijk geven in mijn leven tijdens de examens. Veel plezier met lezen!

MAANDAG

Zo zag mijn eerste week van de examens er uit

Normaal had ik op maandag mijn eerste examen. Om 10u zou ik een presentatie geven over een innoverend idee samen met Ellen. Helaas was ze ziek geworden en werd het examen verplaatst naar een later tijdstip. De volgende dag had ik alweer een ander examen, dus herhaalde ik de leerstof in de namiddag. ’s Avonds nam ik uitgebreid de tijd om te koken. Ik maakte rijst met groenten en wat tomatensaus. Heel makkelijk en volgens mij best gezond. Mijn goed voornemen voor 2017 is dat ik gezonder ga eten en dit vanaf vandaag. De week na 1 januari is het niet mogelijk om gezond te eten aangezien we nog vaak bij familieleden langsgaan om te eten. Vanaf deze week doe ik mijn best. Na het avondeten herhaalde ik nog wat, keek ik een nieuwe aflevering van The Royals en bracht ik een maskertje aan van GlamGlow.

DINSDAG

Zo zag mijn eerste week van de examens er uit

In de namiddag had ik een mondeling examen, dus in de ochtend herhaalde ik de leerstof. Toen ik vertrok naar mijn examen maakte ik koffie voor onderweg en nam dit mee in een koffiebeker van Contigo. Deze beker loopt niet uit, houdt mijn koffie warm en is precies goed van formaat. Het mondelinge examen ging tegen mijn verwachtingen in zeer goed! Nadat ik terugkwam op kot, besloot ik om een kot room tour te filmen ter ontspanning. Hiermee was ik een hele namiddag bezig. ’s Avonds at ik nog restjes van gisteren. Aangezien mijn volgende examen pas volgende week is, besloot ik om naar huis te vertrekken en daar te studeren.

WOENSDAG

Zo zag mijn eerste week van de examens er uit

Op woensdag plaats ik om 15u altijd een video en daar moest nog een heleboel aan gebeuren. Op dinsdag filmde ik mijn kot tour, maar deze moest nog bewerkt worden. Om 8u begon ik met het bewerken samen met een kopje koffie. Ik heb zo’n vier uur gewerkt en om 12u stond alles ingepland en kon de video om 15u online gaan. Ik vind de video heel leuk geworden en jullie blijkbaar ook. Verder werkte ik voor school. Volgende week woensdag heb ik namelijk een examen video en daar moest nog wat voor gedaan worden. Om half tien ’s avonds was ik klaar met samenvatten en kon ik alles printen om te studeren. Ter ontspanning keek ik een aflevering van The Crown.

DONDERDAG

examens

’s Ochtends studeerde ik voor het vak video en mediamarketing. Niet zo heel interessant dus. Omdat ik in de namiddag naar een aantal winkels moest, droeg ik nog eens make-up. Ik maakte van deze gelegenheid meteen gebruik om foto’s te nemen van enkele producten die ik nog moest reviewen. Ik vertrok naar McDonald’s met mijn papa waar ik lekker at en daarna bezocht ik de Action. Bij veel bloggers had ik immers ontzettend leuke kaarsjes en notitieboekjes gezien die ik graag wou aanschaffen. Ook kwam er die dag nog een pakketje toe van C&A. Tijdens de examens bestel ik redelijk veel online (oeps!). Binnenkort kan je dus een shoplog verwachten van al mijn gekochte spulletjes. Toen ik terug thuis kwam, was het alweer 16u dus daarna leerde ik door. ’s Avonds keek ik de laatste aflevering van The Crown.

VRIJDAG

’s Ochtends studeer ik standaard en aangezien ik goed heb doorgeleerd, kon ik een lange middagpauze nemen. Ik maakte zelf soep met de soepmixer. De soepmixer is mijn mama haar laatste aankoop en ontzettend handig. 350gr wortelen, een ajuin, een bouillonblokje en 20 minuten later is de soep klaar gemixt en al. Handig en gezond! Na het middageten nam ik twee video’s op. Eentje kwam gisteren online en de andere video komt woensdag online. Daarna studeerde ik nog enkele hoofdstukken en ’s avonds bewerkte ik mijn video en schreef ik dit stukje tekst.

Doordat ik in de kerstvakantie zo goed als alles gestudeerd had en omdat ik enkele vrijstellingen heb, is mijn examenperiode rustiger dan anders. Voor de studenten onder mijn lezers: veel succes! 

Liefs, Ellen

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *