Zo hou je je voeten warm tijdens de winter

Nu het steeds kouder en kouder begint te worden, hebben mijn voeten voortdurend koud. Een ander seizoen vraagt een aanpassing op het gebied van kleren, maar ook zeker op het gebied van schoenen. In deze blogpost geef ik tips om je voeten warm te houden tijdens de winter. Er is namelijk niets zo vervelend als koude voeten.

Outfit met allemaal nieuwe items

Warme sokken

De eerste stap om je voeten warm te houden is warme kousen dragen. Mijn favoriete paar zijn wollen sokken met een leuke print. Hoe leuker de print, hoe vaker ik dit paar zal dragen en het houdt mijn voeten een stuk warmer dan de ballerina kousjes die ik nu draag.

De juiste schoenen

Outfit met allemaal nieuwe items

Outfit met allemaal nieuwe items

Mijn sneakers maken in mijn kast stilaan plaats voor enkellaarzen. Tijdens mijn zoektocht naar winterschoenen kwam ik terecht bij Onlybrands. Deze webshop heeft een ruim assortiment schoenen van merken. Mijn oog viel op Timberland Authentics Teddy Fleece omdat deze er zo cosy uitzagen.. De binnenkant is van fleece en geeft daarom een warm gevoel. Hiermee overleef ik zeker de winter en de kou.

Kersenpitkussen

Een kersenpitkussen is mijn laatste tip. Als mijn voeten maar niet willen opwarmen, dan is er nog dit hulpmiddel. Ik warm twee kersenpitkussen op en leg deze rond mijn voeten. In no time zijn mijn voeten warm.

Voetreflexologie

Een goede bloedsomloop helpt ook tegen koude voeten. Om deze te verbeteren, kan je eens langsgaan bij een voetreflexoloog. Deze geeft je een grondige voetmassage waardoor de doorbloeding in je voeten en benen bevorderd wordt. Deze drukpuntmassage helpt ook tegen allerlei andere klachten en is heel ontspannend. Het is dus zeker een aanrader. Aangezien ik zelf veel last heb van koude voeten, heb ik alvast een afspraak vastgelegd. Mijn ervaring met voetreflexologie lees je binnenkort op mijn blog.

Heb jij last van koude voeten en hoe hou jij ze warm?

Liefs, Ellen

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *