Zo bereid ik mij voor op de winter

zo bereid ik mij voor op de winter

Het is nog maar herfst, maar toch denk ik al aan de winter. Stilletjes aan begin ik te zoeken naar kledingstukken om mij warm, maar toch fashionable aan te kleden. Ik geef enkele tips over hoe je je kan voorbereiden voor de winter.

Zo bereid ik mij voor op de winter

Winterjas

Eenmaal de herfst begonnen is, begin ik mijn winterjas van onder het stof te halen. Ik bekijk welke jassen ik nog wil dragen en de andere jassen verkoop ik. Wanneer mijn jas aan vervanging toe is, begin ik met de zoektocht naar een winterjas. Geen gemakkelijk opgave! Ik speur zowel online als in de winkels zelf naar een leuke jas. Ik koop zeker niet elk jaar een nieuwe winterjas want dat zou te duur zijn!

Sjaals, mutsen en handschoenen

Eenmaal ik mijn jas gevonden heb, zoek ik mooie sjaals die erbij passen. Meestal koop ik elk jaar wel een nieuwe sjaal. Ondertussen heb ik al een aantal mooie exemplaren in mijn kast hangen en zo kan ik vaak afwisselen. Ook zoek ik mutsen en handschoenen die bij elke sjaal en jas passen! Dit jaar kocht ik twee heel leuke en goedkope sjaals bij Primark!

Schoenen

Meestal overleven mijn laarsjes maar één seizoen. Elk jaar moet ik dus opzoek naar een nieuw paar. Ik vond leuke laarzen bij damesschoenen bij Shoeline. Ze lopen fijn en waren niet extreem duur!

Sokken

Ik haat koude voeten en draag dus het liefst warme sokken. Het liefst met een schattig printje. Ik haal heel vaak mijn kousen bij Primark, Veritas en New Look. Zo heb ik bijvoorbeeld sokken met schildpadjes en giraffen!

Voorraad koffie / chocolademelk

Na een lange wandeling in de koude, warm ik mijzelf terug op met een lekker kopje koffie. Ik zorg dus dat ik een voorraad koffie en chocolademelk in huis heb want ik wissel graag af!

Hoe bereid jij je voor op de winter?

Liefs, Ellen

5 reacties

  1. Ik heb ook net een heleboel warme winterkleding gekocht. En gisteren zijn de lekker warme kerstsokken die ik besteld had toegekomen. Niet echt nodig, dat laatste, maar wel leuk. 🙂

  2. Ik kan mij hier helemaal in vinden, ook koop ik weer een voorraad geurkaarsen want tijdens de winter is het zo gezellig in huis als er kaarsjes branden 🙂

  3. Veel leesvoer 🙂 een verlenging van mijn Netflix abonnement.
    De winterjas heb ik gelukkig al, ik zag er als een berg tegenop, want ben qua winterjassen heel kieskeurig en dat maakt het shoppen niet echt gemakkelijk. Maar ik heb ‘m! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *