Yves Rocher Shoplog

Yves Rocher Shoplog

Waar is de tijd dat ik af en toe een shoplog online plaatste op mijn blog aan de hand van foto’s? Tijd om nog eens een shoplog op de ouderwetste manier te publiceren! Ik bestelde enkele items van Yves Rocher en deze toon ik aan jullie!

Yves Rocher Shoplog

Bad- en Douchegel Kokosnoot – €1,95 voor 400 ml

Thuis hebben wij een bad en iedereen gaat daar maar al te graag in. De shampoos waren op, dus we bestelden er een aantal bij Yves Rocher. Sowieso komen de meeste douchegels bij ons van bij Yves Rocher omdat we deze fijn vinden en ze zijn goedkoop!

Aangezien mijn mama en ik dol zijn op de geur van kokos, kochten we twee douchegels met deze geur! Er zit 400ml in een fles, wat behoorlijk veel is en we kunnen dus nog een tijdje voort!

Yves Rocher Shoplog

Bad- en Douchegel Amandel en Oranjebloesem – €1,95

Van deze geur ben ik iets minder fan, maar toch vind ik deze douchegel fijn om in de zomer te gebruiken. Het is een heel frisse geur en maakt je ’s ochtends meteen wakker!

Yves Rocher Shoplog

Verfrissende gel voor de benen – €14,90

Mijn mama heeft tijdens warme dagen last van zware benen en daarom kocht ze de verfrissende gel voor de benen. Dit is een lotion met een muntgeur en zou je benen licht en energiek laten voelen.

Yves Rocher Shoplog

Poriënverfijnend serum – €18,00

Dit poriënverfijnend serum zou de huid matteren en zuiveren. Hier ben ik heel benieuwd naar! Je moet dit serum aanbrengen onder je dag- of nachtcrème. Ik vind het fijn dat dit serum een pompje bevat en de geur is zalig! Deze ochtend heb ik dit serum voor het eerst gebruikt en ik moet toegeven dat ik aangenaam verrast ben! Ik heb trouwens geen 18 euro betaald voor het serum, maar €7,05 doordat er vrijwel altijd korting is op de site!

Yves Rocher Shoplog

Mini set weekend

Als je bestelt bij Yves Rocher krijg je altijd veel staaltjes en gratis producten. Ik vind deze mini flesjes heel handig om mee te nemen op reis. Er zit een micellair water in, een douchegel en een shampoo voor het haar. Dit komt zeker van pas!

Yves Rocher Shoplog

Yves Rocher Shoplog

Volume mascara waterproof

Ook deze mascara zat gratis bij mijn bestelling! Ik vind de mascara’s van Yves Rocher heel fijn en deze kan ik de komende tijd testen en reviewen op mijn blog!

Yves Rocher Shoplog

Staaltjes

Als laatste zaten er nog twee staaltjes bij mijn bestelling, namelijk een staaltje van Serum Vegetal en een Anti-Age voor mannen.

Yves Rocher Shoplog

Bestel jij af en toe bij Yves Rocher?

Liefs, Ellen

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *