Update: examens, start to run & wat met mijn youtube kanaal?

De vorige persoonlijke update is alweer van enkele maanden geleden. Ondertussen is er veel gebeurd en daarover wil ik het met jullie hebben. Lees je even mee?

3 juni beginnen de examens weer. Ik zit vanaf vandaag officieel in de blokperiode. In totaal moet ik 9 examens afleggen en ik hoop dat ik deze keer beter presteer dan tijdens de examenperiode van januari. Ik heb al 4 herexamens en ik wil er niet al te veel meer bij.

Op mijn blog zal je nog steeds artikelen zien voorbij komen gedurende de blokperiode. Ik heb hard vooruitgewerkt en er staan leuke artikelen op de planning. Helaas doet bloglovin moeilijk en verschijnen mijn artikelen er niet meer op. Super jammer en ik krijg het niet opgelost! Frustrerend!

Helaas heb ik niet kunnen vooruit filmen voor mijn YT kanaal. Volgende week zal er een laatste filmpje verschijnen en dan 3 weken niets. Ik wil mij echt kunnen concentreren op de examens en filmen past niet in mijn planning. Jammer, maar het kan even niet anders. Vanaf 23 juni kan je weer filmpjes verwachten.

Zo, dat was mijn blog en youtube update. Nu eventjes iets helemaal anders. Ik ben begonnen met Start to Run. Na een lange tijd niets te hebben gedaan, wou ik terug beginnen met sporten. Lopen doe ik nog graag, dus ik waagde mij hieraan. Ondertussen zit ik aan week 3 en het gaat tot nu toe goed. Hopelijk hou ik het ook vol tijdens de examens!

Dan eventjes iets helemaal anders: ik heb een nieuwe serie ontdekt! THE ROYALS is echt zo’n fijne en leuke serie. Samen met enkele vriendinnen zijn we hieraan begonnen en op één weekend had iedereen seizoen 1 afgekeken. Dat zegt genoeg toch? Helaas moet ik nu wachten op een volgend seizoen en dat is iets minder.

Mijn persoonlijke update is een beetje een warboel geworden. Als je alles hebt gelezen, bedankt!

Liefs, Ellen

 

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *