Wishlist in het teken van een bruiloft

Binnenkort trouwt er iemand in de familie en dat is de ideale gelegenheid om mij helemaal op te tutten. Voor deze speciale gelegenheid heb ik nog enkele zaken op mijn wishlist gezet die ik in de loop van de tijd ga aanschaffen om er voor te zorgen dat ik er perfect uitzie. Dit lijstje deel ik graag met jullie.

bruiloft inspiratie esprit

Jurk: De perfecte jurk vinden om aan te trekken, is het moeilijkste om te bepalen. Ik heb veel inspiratie gezocht op Pinterest en toen ik eindelijk een idee had hoe het er uit moest zien, kon de zoektocht beginnen. Bij Esprit vond ik het kleedje dat ik voor ogen had. Het is een kanten jurk in het zacht roos en het heeft lange mouwen. Ik wou iets met lange mouwen omdat dit net wat warmer is en dan hoef je geen bijhorend jasje te zoeken. Het kanten model spreekt mij aan omdat het iets lief uitstraalt en dat zeker in combinatie met de lichtroze kleur.

Zelfbruiner: Gebruinde benen staan altijd net wat mooier onder een jurkje dan de huidige witte exemplaren die ik nu heb. Helaas zit het weer dit jaar niet echt mee om ze op een natuurlijk manier te laten bruinen. Gelukkig bestaat er zelfbruiner om een fake bruinkleurtje te krijgen. Vooral mijn witte benen kunnen dit gebruiken om er lenteproof uit te zien.

Sandalen: Wie zegt dat sandalen niet kunnen voor een bruiloft? Ik ga voor comfort en deze sandaaltjes zien er ook nog eens mooi uit. Twee vliegen in één klap! Ik koos voor zilver omdat ik dit in combinatie met het jurkje erg mooi vind.

Handtas: Handtassen kan je nooit genoeg hebben en elke gelegenheid is het perfecte excuus om er eentje aan te schaffen. Om in het zilveren thema te blijven, heb ik gekozen voor een opvallend zilveren exemplaar. Deze zilveren clutch met glitters maakt mijn outfit compleet.

Liefs, Ellen

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *