WIN Sleek Face Form

Sleek Face Form

Onlangs bereikte ik de 500 volgers op bloglovin en dat moet gevierd worden! Mijn zus bracht uit Londen 2 Sleek Face Form (in de kleur Fair) palettes mee, eentje voor mij en eentje voor een winactie. Ik zou dit palette met een bronzer, blush en highlighter graag verloten onder één van mijn lezers of lezeressen! 

Wat moet je doen om Sleek Face Form te winnen? 

Vul onderstaand formulier van Rafflecopter in (klik op login of use your e-mail)! Je moet je verplicht abonneren op mijn Youtube kanaal, mijn Facebookpagina liken en een reactie achterlaten met een geldig e-mailadres. In de reactie moet je vermelden welke artikels je graag wil lezen op ellenismyname.be en/of welke video je graag wil zien op mijn Youtube kanaal! Verder kan je nog enkele stappen ondernemen om extra kans te maken, zoals mij volgen op instagram en twitter. Deze winactie loopt tot 29/02/2016 en enkel lezers of lezeressen uit België en Nederland kunnen meedoen.

a Rafflecopter giveaway

Veel succes!

Liefs, Ellen

33 reacties

 1. Hey Ellen! Ik doe graag mee aan de winactie! Dit palette heb ik al een tijdje op mijn wishlist staan, maar is vaak enkel online te bestellen. Ik heb het formulier ingevuld. Verder vind ik je blog best al compleet, net als je Youtube channel. Je post looks, tags, shoplogs, … Dingen die ik allemaal al leuk vind! Misschien kan je ook wat meer met fashion doen als je dat leuk vind? Een lookbook met kleding die je zelf graag draagt (voor aankomende lente bijvoorbeeld!) lijkt mij wel tof!

 2. Superleuk! Ik heb al een ander contourpalette, en wauw wat een fijn product! De pans komen steeds dichterbij en het lijkt me leuk om er dan alvast een van sleek te gaan proberen. Zeker omdat daar rosegold in zit, een blush waar ik waarschijnlijk gek op ga zijn. Leuk systeem om zo mee te doen, ik heb ook alle extra stapjes gedaan. 🙂 Ik volg je al super lang en ik vind dat je echt een super mooie groei doormaakt!

 3. Ah wat leuk! Ik heb alle stappen ondernomen en doe graag mee! 🙂 Wat voor artikel ik het leukste vind om te lezen zijn persoonlijke verhalen, artikel met foto’s (over je week, je dag, wat je gelukkig maakte etc) en ik ben wel benieuwd naar je dagelijkse routine qua filmpje! 🙂 liefs

 4. Ik doe heel graag mee aan de winactie! Sleek is een heel goed merk dat jammer genoeg niet verkrijgbaar is in België. Op je blog en youtube-kanaal vind ik het altijd erg leuk om reviews te kijken of te lezen.

 5. Oh deze wil ik al zo lang hebben dus ik doe graag mee! Ik zou graag vergelijkingen zien tussen budget en high-end make-up 🙂 En ik hou sowieso van shoplogs en je prachtige foto’s, dus die mogen blijven komen! 🙂

 6. Wat een superfijne winactie! Ook een fijne gedachte dat het palet uit the UK komt, my favorite country ;). Ik ben ook dol op sleek, dus helemaal geweldig! Ik zou graag meer persoonlijke artikelen zien, updates over je leven, tags, plogs? :v groetjes!

 7. Ik doe graag mee! De video die ik het leukst vond is die van je kot inrichting. Lijk me tof om daar meer over te zien/lezen. Verder is er niet iets dat ik bepaald mis, je blogt divers en dat vind ik aangenaam. Oh een routine misschien eens een keer. Dat soort video’s (en opruimvideo’s…) zie ik ook heel graag 🙂

 8. Ik doe mee! Het palette lijkt me super fijn, vooral nu ik net mijn bronzer kwijt geraakt ben… Ik zou dan ook graag wel een keer een tutorial willen zien voor het gebruik van bronzers, dat vind ik nog steeds lastig.
  Liefs

 9. Ik doe graag mee met je winactie en gefeliciteerd met je 500 volgers! Ik vind je beautyartikelen fijn om te lezen. En ik vind het leuk dat je bent begonnen met je diaries. Bij je filmpjes vind ik de afwisseling van beauty en lifestyle zeer fijn. Het filmpje dat je maakte van je bezoek aan Parijs vond ik geweldig om te zien! x

 10. Zo gaaf! Deze staat al een hele tijd om mijn wishlist.
  Ik heb alle stappen gedaan en ook alle extra stappen. Hopelijk is alles goed gelukt want ik ben nooit zo heel handig met zulke manieren qua aangeven via zo’n form.
  Alleen je taggen op facebook laat facebook niet toe dus je naam staat er wel maar doorlinken heeft hij geen zin in. mijn e-mailadres is allaboutbertina@gmail.com

 11. Dit Sleek Face Form-palette staat al een tijd op mijn wishlist, maar ik vind precies nooit de goede kleur! Dus waag ik hier mijn kans! Fingers crossed ?

 12. Reply
  ULRIKE
  Hey Ellen! Ik doe graag mee aan de winactie! Dit palette heb ik al een tijdje op mijn wishlist staan, maar is vaak enkel online te bestellen. Ik heb het formulier ingevuld. Verder vind ik je blog best al compleet, net als je Youtube channel. Je post looks, tags, shoplogs, … Dingen die ik allemaal al leuk vind! Misschien kan je ook wat meer met fashion doen als je dat leuk vind? Een lookbook met kleding die je zelf graag draagt (voor aankomende lente bijvoorbeeld!) lijkt mij wel tof!

 13. Superleuke winactie! Dit palette staat al even op mijn verlanglijstje en ik doe daarom ook graag mee 🙂 Ikzelf kijk graag shoplogs, GRWM’s en opruimvideos op youtube!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *