What’s In My Bag

Oef, sinds gisteren zijn de examens eindelijk gedaan! Tijdens mijn laatste examen van Frans kreeg ik een black out en wist ik totaal niets meer. De stress van de afgelopen drie weken werd mij iets te veel… Indien ik een herexamen of niet geslaagd ben, bellen ze dinsdag. Laten we hopen dat ik niet gebeld word want dan kan ik donderdag naar de proclamatie en studeer ik af. Volgende week heb ik trouwens mijn eerste rijles, spannend!

Vandaag moet ik even langs bij C&A om mijn contracten te tekenen en dit tasje van Brandy Melville neem ik mee. Het is een heel beperkt qua oppervlakje, maar het belangrijkste past erin. Ik heb altijd een spiegeltje/kam mee, een lipbalsem (deze is van Yves Rocher), mijn portemonnee en gsm (die aan vervanging toe is, haha!). Meer past eigenlijk niet in zo’n tasje en aangezien ik niet lang weg ben, heb ik niet veel nodig.

Met dit artikeltje wou ik even bijpraten met jullie, want jongens, wat heb ik het bloggen gemist! Ik barst van de ideetjes! Wat gaan jullie vandaag doen?
Liefs, Ellen
Volg mij via bloglovin twitter 

 

11 reacties

  1. Succes bij de C&A en je rijles! Ik hoop dat ze je niet bellen! <3 Mijn gsm is ook dringend aan vervanging toe, haha. Ik kijk uit naar je artikels! <3

  2. Lekker compact, alleen wat je nodig hebt (moet ik maar eens toepassen, ik sleep altijd zoveel mee terwijl ik ergens in de buurt ga of iets dergelijks). En oooh ik hoop dat je in een keer bent geslaagd, spannend! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *