What’s in my bag

Wanneer ik snel even boodschappen moet doen of een dagje ga shoppen, neem ik altijd een klein tasje mee. Ik neem alleen de basic spullen mee die ik nodig heb en de rest laat ik thuis. Ik laat je zien welke spullen ik altijd meesleur en waar ik niet zonder kan.

What's in my bag

IPHONE: Zonder GSM verlaat ik de deur niet. Onderweg scrol ik vaak op social media en plaats ik af en toe een instagram foto. Wanneer ik een idee heb voor mijn blog kan ik dit meteen noteren in mijn notities zodat ik dit later kan uitwerken. Verder gebruik ik mijn GSM ook als GPS als ik de weg niet vind.

EXTERNE BATTERIJ: Doordat ik zo vaak op mijn GSM bezig ben en omdat mijn gsm al enkele jaren oud is, gaat mijn batterij niet super lang mee. Gelukkig heb ik altijd een externe batterij bij, zodat ik mijn GSM kan opladen. Ik vind het fijn dat ik nu niet meer zonder batterij kom te zitten. Van de webshop GSM Batterij ontving ik een externe batterij. Deze is klein en neemt daarom niet veel ruimte in beslag. Ik kan hiermee minstens 1x mijn batterij volledig opladen.

LIPPENBALSEM: Tja.. Ik heb het al zo vaak verteld op mijn blog, maar ik ben echt verslaafd aan lippenbalsem. Je kan altijd minstens één exemplaar tegenkomen in mijn tas. Op dit moment gebruik ik een lippenbalsem van Neutrogena.

ZAKDOEKEN: dit spreekt voor zich denk ik!

PORTEMONNEE: Zonder geld kom je nergens. In mijn portemonnee vind je de visitekaartjes van mijn blog, geld, bankkaart, treinabonnement, … Ik sleur altijd veel te veel mee in mijn portemonnee.

SLEUTELS

What's in my bag 3

Dit kleine tasje komt trouwens van LaRedoute. Er zitten 2 schappen in en daar kan ik alles in kwijt. Voor een schooldag neem ik natuurlijk een veel grotere tas mee. Als het jullie leuk lijkt, kan ik binnenkort een ‘What’s in my schoolbag’ video opnemen!

Liefs, Ellen

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *