Welkom op Ellenismyname 2.0!

Na vijf jaar bloggen, werd het tijd voor wat verandering op Ellenismyname.be. Daarom een korte update met een overzicht wat er veranderd is en wat je kan verwachten.

Wat is er veranderd?

De grootste verandering op mijn blog is de header. Mijn vorige header en logo had ik drie jaar en het werd tijd voor iets anders, iets dat beter bij mij past. Ik had verschillende ideeën die ik uitwerkte en bovenstaand logo is het uiteindelijk geworden. Het oogt volwassener met een speelse touch. Sierlijke letters in combinatie met klassiek. Ik voegde er ook drie sterretjes met zilveren glitter aan toe. Ik hou nu eenmaal van sterretjes en zilver.

Daarnaast zijn de afbeeldingen van de categorieën aangepast. Dit blijven nog steeds de hoofdcategorieën van mijn blog, maar de afbeeldingen geven nu beter weer wat je kan lezen op mijn blog.

Verder zijn er nog wat kleine aanpassingen gebeurd, zoals de foto’s op de ‘over mij’ pagina en is de tekst hier en daar aangepast.

Wat kan je verwachten?

Nu de veranderingen gemaakt zijn, kan ik mij weer focussen op het schrijven van leuke blogposts. Drie keer per week om 7u kan je een blogpost verwachten op volgende dagen:

  • Maandag: lifestyle
  • Woensdag: beauty
  • Vrijdag: fashion

Kom op deze dagen gerust eens een kijkje nemen op mijn blog voor nieuwe artikels. Tijdens mijn vakantie heb ik alvast vooruit gewerkt zodat er de komende drie weken content klaarstaat.

YouTube

Ook mijn YouTube-kanaal kreeg een upgrade. De intro en banner van mijn kanaal werd aangepast. Ik ben er super blij mee! Bekijk hier de veranderingen.

De onderwerpen blijven hetzelfde: testvideo’s, vlogs, eerste indruk video’s, shoplogs,… Mijn vaste upload dagen blijven: (soms) woensdag en zondag.

Nieuw projectje: beautyismynamex

Als je mij volgt op Instagram (@ellenismynamex) dan had je het al voorbij zien komen! Ik ben gestart met een nieuw projectje op Instagram, namelijk een Instagram-pagina met alleen beauty gerelateerde posts.

Ik had het gevoel dat mensen mij op @ellenismynamex volgden om mij als persoon en minder voor de beauty nieuwtjes. Ik miste het om make-up of nieuwigheden te delen en daarom richtte ik @beautyismynamex op. Je kan hier dagelijks een nieuwe beauty foto terugvinden. Ik zou het daarom ook ontzettend leuk vinden als je mij daar volgt!

Welkom op Ellenismyname 2.0!

Liefs, Ellen

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *