Weekoverzicht #9

Vorige week was het een ontzettend leuke week. Zo vertrok ik samen met mijn zus naar Amsterdam voor een overnachting en om het nieuwe product van Veet te ontdekken.weekoverzicht

Maandag 12 maart

weekoverzicht

De dag beginnen met koffie is altijd goed. De rest van de dag bracht ik door op school en in de avond studeerde ik nog voor een test van Engels. Een typische maandag voor mij.

Dinsdag 13 maart

Ook dinsdag bracht ik een hele dag door op school en legde ik een test voor Engels af. Het was best een moeilijke test dus ik weet niet goed wat te verwachten.

In de avond vertrok ik richting Leuven om mijn vriendinnen nog eens te zien en gingen we uit. Gezellig!

Woensdag 14 maart

Geen les op woensdag, dus dat betekent uitslapen! In de namiddag had ik een vergadering voor een project op school en toen ik terug op mijn kot was, had ik nog enkele dingen te regelen voor mijn blog en YouTube-kanaal. Verder maakte ik mijn kwasten nog eens schoon. Ik reinig mijn kwasten altijd met babyshampoo van Zwitsal en dit doe ik één tot twee keer per week. Ik haat het om mijn make-up met vieze kwasten te moeten aanbrengen.

weekoverzicht

weekoverzicht

Donderdag 15 maart

Ook op donderdag bracht ik een hele dag door op school en werkte ik aan enkele deadlines. In de avond nam ik nog onderstaande foto voor Instagram. Het kettinkje en de ster oorbellen zijn van de webshop Aphrodite. Ze zijn ontzettend leuk en tegenwoordig draag ik ze dagelijks.

In de avond legde ik enkele spullen klaar omdat ik op vrijdag richting Amsterdam vertrok met mijn zus.

weekoverzicht

Vrijdag 16 maart

Veet lanceert de Sensitive Precision Beauty Styler en nodigde daarom enkele bloggers en vloggers uit België en Nederland uit om het product te ontdekken. Samen met mijn zus reisde ik daarom naar Amsterdam en werden we heerlijk verwend.

weekoverzicht

Wat een mooi uitzicht!

weekoverzicht

Allerlei lekkers en leuke spulletjes lagen voor ons klaar toen we de hotelkamer binnenkwamen.

weekoverzicht

weekoverzicht

weekoverzicht

Dit is het product waarover het gaat. Binnenkort vertel ik je er in een video meer over, maar ik verklap alvast dat het een heel handig product is om mijn wenkbrauwen in toom te houden!

weekoverzicht

Het apparaatje in werking. Mijn wenkbrauwen zagen er daarna weer strak uit.

weekoverzicht

Zaterdag 17 maart

Nog enkele foto’s gemaakt met mijn zus in het hotel, voor we richting centrum Amsterdam vertrokken om te shoppen! Amsterdam heeft zo’n toffe winkels. Ik heb veel aankoopjes gedaan, een shoplog kan je binnenkort verwachten op mijn YouTube-kanaal. Abonneren mag alvast :).

weekoverzicht

weekoverzicht

weekoverzicht

Zondag 18 maart

Winactie time! Mijn blog bestaat 5 jaar en om dat te vieren, geef ik onderstaand make-up pakket weg. Meedoen kan nog tot 8 april!

winactie

 

Hoe was jouw week?

Liefs, Ellen

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *