Weekoverzicht #8

Na een aantal hectische weken heb ik het bloggen en video’s maken weer opgepakt en kan je weer (bijna) dagelijks een nieuwe blogpost of video verwachten. Het voelt goed om nieuwe content op regelmatige basis te posten! Ik begin, zoals altijd op maandag, met een weekoverzicht.

Maandag 26 februari

Laat ik meteen beginnen met enkele pakketjes die ik afgelopen weken binnenkreeg voor mijn blog. Zo tof om dit helemaal onverwachts binnen te krijgen.

weekoverzicht

Allereerst ontving ik de handcrèmes van Merci Handi. De verpakking is ontzettend speels en ze ruiken heerlijk, love it! In België zijn ze verkrijgbaar bij Di.

weekoverzicht

Yves Rocher brengt allerlei roze producten uit. De kleuren van de lipstick kan je trouwens perfect afstemmen met de nagellak want de kleuren stemmen precies overeen. Binnenkort hierover meer!

weekoverzicht

Gelnagellak met slechts een pen? Dat kan met DiamondGelMax. Dit test ik binnenkort zeer uitgebreid uit, maar eerst moeten mijn nagels groeien.

weekoverzicht

Op het Instagram-account van Silkeblogs won ik een hondenpakket voor Rizje. Ze werd vorig week 7 en daar is aangepaste voeding voor nodig. Rizje vindt het heel lekker!

weekoverzicht

Lucky me met al deze pakketjes!

Dinsdag 27 februari

weekoverzicht

School is er ook nog altijd dus daar bracht ik dinsdag mijn tijd door.

weekoverzicht

Toen ik terug op kot was, vroeg ik mij af of mijn planten het nog zouden overleven. Wat denken jullie?

weekoverzicht

Dit was ooit een pannenkoekenplant.

Woensdag 28 februari

weekoverzicht

Brainstorm time! Een idee bedenken voor een project gaat het best met sticky notes!

weekoverzicht

In de avond was het tijd voor een event van Nivea waar de nieuwe producten voor komende lente en zomer voorgesteld werden. Er komt veel leuks aan!

weekoverzicht

weekoverzicht

weekoverzicht

Ik ontmoette ook veel andere bloggers zoals Helena en Nele van Five more minutes!

De unboxing van de goodiebag kan je in onderstaande video bekijken.

Donderdag 1 maart

weekoverzicht

Mijn favoriete reiniger van Clephar is op. Heel zachte reiniger voor de gevoelige huid en ik kan niet meer zonder. Gelukkig kocht mama een nieuwe!

Vrijdag 2 maart

weekoverzicht

Vosjes sokken omdat het kan.

weekoverzicht

Tijd om mijzelf nog eens te verwennen met een uitgebreid bad en daar hoort een maskertje bij. Het jelly gezichtsmakser van Lush is mijn favoriet om mijn huid te hydrateren!

Zaterdag 3 maart

weekoverzicht

Ik ben nog steeds een grote fan van de Mascha Planner. Zo handig om zowel to do lijstjes als een agenda in één boekje te hebben. Zaterdag nam ik de tijd om alle deadlines in mijn agenda te zetten en dingen in te plannen voor mijn blog en YouTube.

Zondag 4 maart

Zondag hield ik mij bezig met schoolwerk en plaatste ik een nieuwe video online waarin ik mijn kamer opruim en enkele tips geef.

Bedankt voor het lezen!

Liefs, Ellen

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *