Weekoverzicht #7

Vorige week had ik nog een week vakantie waar ik onder andere tijd nam om te ontspannen bij Wu Wei in Kortrijk. Wat ik verder die week deed, kan je lezen in dit weekoverzicht.

Maandag 5 februari

Ik werk als jobstudent vooral tijdens de zomermaanden bij C&A in Brussel, maar ik besloot om enkele uurtjes te helpen bij het opmaken van de inventaris.

Dinsdag 6 februari

Weekoverzicht #7

Iets wat ik graag doe tijdens de vakantie is de Sims spelen. Af en toe game ik nog graag en het is zo’n verslavend spel. Ik kan mij er uren mee vermaken.

Woensdag 7 februari

Weekoverzicht #7

Van Decleor ontving ik een setje met producten om je huid en lichaam te hydrateren. Deze producten had ik al door een adventskalender en daarom besloot ik het om weg te geven aan één van jullie op Instagram. Het is heel makkelijk om mee te doen aan de winactie. De winactie loopt op Instagram en je kan nog tot 25 februari meedoen!

Donderdag 8 februari

Weekoverzicht #7

Mijn haar klit zo snel, echt verschrikkelijk! Dit was een knoop die er maar niet wou uitgaan. Na veel borstelen, bleef dit achter.

Vrijdag 9 februari

Met mijn mama ging ik vrijdag genieten van een winterarrangement bij Wu Wei in Kortrijk. Eerder ging ik al langs bij Wu Wei en was blij om nog eens terug te gaan. Het winterarrangement bestond uit toegang tot de wellness voor twee personen en een duo behandeling van de voeten en rug. Zalig!

In de wellness is het verplicht om een badpak aan te doen en om een handdoek, badjas en slippers te dragen. Dit huurden bij Wu Wei zelf aangezien we later op de dag nog de stad in trokken en we geen zin hadden om dit mee te sleuren.

Weekoverzicht #7

Weekoverzicht #7

Het was aan het sneeuwen, dus ik heb gezwommen in de sneeuw. Ontzettend tof en zeker om nadien op te warmen in de sauna.

Weekoverzicht #7

Weekoverzicht #7

Weekoverzicht #7

Voor we de rugmassage kregen, werd er extra veel tijd aan de voetjes besteed. Eerst een voetbadje waar onze voeten gescrubd werden.

Weekoverzicht #7

Weekoverzicht #7

Tijdens het voetbadje genoten we van een tas thee.

Weekoverzicht #7

De behandelruimte waar we de rugbehandeling kregen en verwarming van de voeten.

Weekoverzicht #7

Na de winterbehandeling hadden we honger en genoten we van een heerlijke brunch. Er waren verschillende gerechtjes en dat was echt heel lekker en gezond!

Weekoverzicht #7

Weekoverzicht #7

Nog een beetje relaxen en daarna keerden we terug de stad in om op zoek te gaan naar jeansbroeken voor mij. Ik had (heb) echt dringend behoefte aan nieuwe broeken en ik kocht er enkele. Nu kan ik weer een tijdje voort.

Weekoverzicht #7

Ik maakte deze dag ook een vlog en die kan je hier bekijken.

https://www.youtube.com/watch?v=8wkQe19LnfE

Zaterdag 10 februari

Een hele dag heb ik een video’s bewerkt en aan mijn blog gewerkt. In de avond was er een eetfestijn waar we met de familie naar toe gingen. Ik at een lekkere spaghetti en nadien een dame blanche.

Zondag 11 februari

Ik hield mij een hele dag bezig met het maken van mijn koffer. Met mijn opleiding vertrekken we maandag (vandaag dus) richting Berlijn en dat tot zondag. Ik moest dus een koffer inpakken voor een hele week en daar komt toch veel bij kijken. Als ik terugkom van Berlijn beginnen de lessen meteen opnieuw, dus pak ik ook al kleding in voor de week daarna.

Liefs, Ellen

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *