Weekoverzicht #5

Whoop whoop er staat een nieuw weekoverzichtje klaar! Vorige week had ik mijn laatste examen en kon de vakantie beginnen. Ook plande ik onverwachts een citytrip, spannend!

Maandag 22 januari

weekoverzicht

Op maandag bracht ik een hele tijd door achter al deze knopjes in de studio van school. Woensdag hadden we examen video en we moesten een studioprogramma maken. Hiervoor moest nog een beetje geoefend worden. Ik deed het geluid en zat dus achter deze schermen en knopjes. Het ziet er ingewikkelder uit dan dat het is.

Dinsdag 23 januari

weekoverzicht

Ook dinsdag repeteerden we het studioprogramma. Leuk om te doen, maar wel vermoeiend! Na een aantal uur in een donkere ruimte te zitten, ben ik best moe haha!

weekoverzicht

Mijn blik wanneer de treinen weer eens vertraging hebben. Echt respect voor mensen die dagelijks de trein nemen. Ik zou gek worden. Altijd hebben de treinen vertraging als je ergens moet zijn.

Woensdag 24 januari

De dag van mijn examen en het ging goed! Achteraf kregen we te horen dat we erdoor zijn, dus dat maakte dat ik extra blij was woensdag.

weekoverzicht

Toen ik thuis kwam, lag er een pakketje van mijn geheime aanbidder te wachten. Het bleek een pakketje van The Body Shop te zijn met de nieuwe producten van de Valentijnscollectie! Het review hierover staat al online en ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben!

Donderdag 25 januari

Tijd om mijn Furla tasje nog eens boven te halen want ik ging naar de avant-première van Temptation Island! Heel tof dat ik hiervoor werd uitgenodigd!

weekoverzicht

weekoverzicht

Samen met mijn zus ging ik naar Brussel waar we de eerste aflevering als één van de eersten konden zien. Mijn mening na het zien van de eerste aflevering? Het belooft een goed seizoen te worden en volgens mij gaat één koppel de test overleven. Vanaf deze donderdag kan je de dubbele (!) aflevering trouwens zien op Vijf!

weekoverzicht

weekoverzicht

weekoverzicht

Achteraf was er nog een dessert buffet. Omdat mijn zus nog examens heeft en we een trein moesten halen, moesten we helaas door en konden we hiervan niet genieten. Het was een heel toffe avond, bedankt Vijf!

Vrijdag 26 januari

Ik hield mij een hele dag bezig met dingetjes voor mijn blog en YouTube-kanaal. Onderstaande video  waarin ik laat zien hoe ik blog kwam ook online en zo zie je dat er bij bloggen echt veel meer werk bij komt kijken dan alleen foto’s maken en teksten schrijven.

Een tijdje terug ontving ik van Joico (lees mijn review hier) deze mini producten. Ideaal om mee te doen op reis want ik vertrek naar Barcelona en Berlijn! We boekten onverwachts een citytrip naar Barcelona en binnenkort ga ik met school naar Berlijn. Ik ben nog nooit in deze steden geweest, dus ik kijk er erg naar uit. Wel heb ik een beetje schrik voor de vliegreis naar Barcelona want het is zo’n 14 jaar geleden dat ik nog in een vliegtuig zat. Hopelijk komt dat goed!

weekoverzicht

Zaterdag 27 januari

Omdat ik onverwachts op vakantie ga, had ik nog enkele spulletjes nodig en daarvoor ging ik naar het winkelcentrum in de buurt. Ik had nog kleine flesjes om producten in te doen nodig voor het vliegtuig. We reizen met alleen handbagage dus je mag niet veel vloeistof meenemen.

weekoverzicht

Zondag 28 januari 

Op zondag had ik nog een laat nieuwjaarsetentje met de familie. In de avond vetrok ik richting Mechelen aangezien we maandag en dinsdag nog enkele uren les hadden.

Hoe was jouw week?

Liefs, Ellen

6 reacties

  1. Ooh, lijkt me een hele fijne week! En ik snap je frustatie met het treinverkeer helemaal. Toen ik elke dag de trein moest nemen naar Antwerpen, had ik zogoed als elke dag vertraging. Niet leuk als je vroeg moet opstaan en laat thuis bent.
    Liefs,
    Yara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *