Weekoverzicht #4

Afgelopen week ging zo snel voorbij! Ik legde 3 examens af en daarna had ik eindelijk vrij na zo’n maand en half in examenmodus te zitten.

Maandag 15 januari

weekoverzicht

In de ochtend had ik een examen video (theorie) en dat ging best goed. In de namiddag begon ik alweer te studeren voor het volgende examen: auteursrecht. Tussendoor werkte ik nog even aan een blogpost om de laatste puntjes op i te zetten en dan kon het online.

Dinsdag 16 januari

weekoverzicht

Ook op dinsdag deed ik niets anders dan studeren voor het vak auteursrecht. De leerstof vond ik best lastig dus ik kon alle tijd wel gebruiken om te studeren.

weekoverzicht

Tussen het leren door smeer ik graag handcrème om mijn handen zacht te houden. Deze van Treaclemoon vind ik echt zalig en ik krijg zin in marshmallows door de geur!

Woensdag 17 januari

weekoverzicht

Examen afleggen in deze outfit. Ik weet niet goed wat ik van het examen moet denken, maar ik hoop op het beste!

weekoverzicht

Na mijn examen bewerkte ik een video die in de namiddag nog online kwam. Het was een heel drama om de video te bewerken aangezien mijn harde schijf waar mijn programma waar ik normaal mee werk op staat niet meer werkte. Ik hoop dat iemand mijn harde schijf nog aan het werk krijgt, want er staan nog foto’s en andere bestanden op die ik graag wil hebben.

Gelukkig heb ik door school een goedkoop abonnement op Adobe Cloud waar Premiere Pro CC op staat. Het was even wennen om hiermee video’s te bewerken, maar het is mij gelukt na het kijken van verschillende YouTube filmpjes. Het resultaat vind je hieronder.

Donderdag 18 januari

Vrijdag was het mijn laatste examen en daarvoor moest ik nog veel doen, dus ik besloot nog eens een dagje te vloggen. Het is een examenvlog geworden waarin ik vertel hoe ik studeer en je ziet hoe ik mijn dag indeel.

Vrijdag 19 januari

Mijn laatste examen was vandaag! Het was best pittig, maar ik denk dat het min of meer goed ging. Het is altijd afwachten op de resultaten, maar ik hoop op het beste.

weekoverzicht

In de avond vertrok ik terug richting thuis en daar aten we frietjes want vrijdag = frietjesdag.

Zaterdag 20 januari

Ik had gehoopt om op zaterdag uit te kunnen slapen, maar door het ritme van de examen was ik alweer om 7u wakker. Verder heb ik die dag niet veel gedaan buiten een video gefilmd en naar enkele winkels geweest. Het resultaat van de video kan je hieronder vinden.

Zondag 20 januari 

Eindelijk eens een zondag zonder leren! Zo fijn! In de avond ging ik naar de pensenkermis en dat sloot ik af met een ijsje.

voeding

Eenmaal thuis legde ik een nieuw bedovertrek op mijn bed. Een beetje kinderachtig maar wel lekker warm.

voeding

Hoe was jouw week?

Liefs, Ellen

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *