Weekoverzicht #3

Tijd voor een nieuw weekoverzicht! Ik zit nog steeds in mijn examenperiode die eindeloos lijkt te duren. Toch heb ik een aantal leuke foto’s gemaakt van voorbije week die ik wil laten zien!

Maandag 8 januari 

weekoverzicht 3

Mijn lightbox kreeg een nieuwe tekst en ik koos voor de naam van mijn blog. Niet zo origineel, maar wel leuk om in de achtergrond van mijn video’s te zetten.

weekoverzicht 3

Verder deed ik in de avond een sheet masker op. De examenperiode zorgt ervoor dat mijn huid er niet al te best uitziet, dus af en toe een maskertje kan zeker geen kwaad. Na het masker voelde mijn huid gehydrateerd aan! Net wat ik nodig had.

Dinsdag 9 januari

weekoverzicht 3

Mijn lippen zijn de laatste tijd zo droog! Gelukkig bestaat er lippenbalsem in de vorm van een macaron. Dit was een cadeautje van mijn mama en verzorgt mijn lippen erg goed.

weekoverzicht 3

Verder bracht ik de rest van de dag al studerend door en ik filmde het. Ik kreeg vaak de vraag hoe ik studeer, hoe ik mijn dag indeel en of ik tips had. Daarom besloot ik om een dag uit de blok te filmen met al mijn tips. Deze video werd erg goed ontvangen, dankjewel!

Woensdag 10 januari

weekoverzicht 3

weekoverzicht 3

Ik had al een tijdje veel zin in pizza en mijn mama had pizzadeeg gekocht waarmee ik aan de slag ging. Het is een vrij eenvoudige pizza geworden met tomatensaus, hesp, geraspte kaas en mozzarella. Onwijs lekker!

Donderdag 11 januari

weekoverzicht 3

Tijd om nog eens foto’s te maken voor Instagram! Ik probeer de laatste tijd veel moeite te stoppen in mijn foto’s om leuke en originele content te voorzien. Bovenstaande foto werd erg goed ontvangen en is ondertussen mijn meeste geliked foto! Dankjewel! Als je mij nog niet volgt, kan je dat nog altijd doen :).

weekoverzicht 3

Mijn dagelijkse make-up kwasten waren toe aan een grondige schoonmaakbeurt dus ik ging in de avond daarmee aan de slag. Niet het leukste klusje (ik stel het steeds uit) maar zo fijn om mij de volgende dag op te maken met schone kwasten.

Vrijdag 12 januari

De dag van de waarheid! Ik had om 9u examen en daarvoor had ik best wel veel stress. Gelukkig ging het erg goed en na het examen trok ik met een vriendin nog even de stad in. We gingen langs bij enkele winkels en besloten te lunchen.

weekoverzicht 3

Ik bestelde een koffie verkeerd en een omelet want hier had ik echt veel zin in.

weekoverzicht 3

Zaterdag 13 januari

Zaterdag kroop ik weer een hele dag achter mijn bureau om te studeren. Hieronder zie je nog een foto van mijn aankoopjes van vrijdag. Ik vroeg op Instagram over welk product jullie een review wilden zien en ik kreeg veel vragen over de blush van Yves Rocher en de maskertjes van L’Oréal. Over de maskertjes ga ik een (klets)video maken en over de blush komt heel binnenkort een blogpost!

weekoverzicht 3

Zondag 14 januari

Geen foto, maar ik bracht alweer de dag studerend door want maandag (vandaag dus) had ik een examen! Wel plaatste ik een video waarin ik een life hack van Pinterest test voor het haar. Als je de video nog niet hebt bekeken, kan je het nog altijd doen :).

Liefs, Ellen

6 reacties

  1. Fijn dat je tijd hebt gehad om Instagram foto’s te maken. Dat schiet er bij mij ook vaak bij in. Ik vind het super mooi om perfecte feeds bij anderen te zien maar mij lukt het niet. Ben al blij als ik 5x per week iets kan plaatsen ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *