Weekoverzicht #2

Op maandag kan je een weekoverzicht terugvinden op mijn blog. Ik vertel je meer over mijn voorbije week en ik kan zeggen dat deze zo snel voorbij ging! Het nieuwe jaar begon, ik studeerde veel want de examens kwamen in zicht en ging naar kapper.

Maandag 1 januari

weekoverzicht

Bij nieuwjaar horen lekkere gebakjes! Ik besloot om die dag eventjes niets te doen en het nieuwe jaar te starten met het kijken van leuke films. Zalig!

weekoverzicht

The Sound Of Music hoort bij de kerstvakantie. Elk jaar staat deze film op het lijstje en dit jaar was niet anders. De film ken ik ondertussen al uit mijn hoofd, haha!

Dinsdag 2 januari

weekoverzicht

Na een dagje niets doen, is het altijd lastig om er weer in te vliegen. Aangezien mijn examens er aan komen, kon ik het mij niet permitteren om nog een dag niets te doen, dus begon ik aan het vak businessmodeling. Hiermee hield ik mij een hele dag bezig.

weekoverzichtDe postbode kwam ook nog even langs met een pakketje van Happiness Boutique. Ik had oorbellen mogen uitkiezen en mijn oog viel op een zilver paar dat subtiel en elegant is en op hangers met blauwe, witte en zilveren details. Super mooi! Op de webshop van Happiness Boutique vind je naast oorbellen nog meer sieraden die erg trendy zijn. Ik zou zo de hele webshop leegkopen :). Met de kortingscode ellenismyname krijg je 10% korting (geldig bij aankopen vanaf 19 euro).

Woensdag 3 januari

weekoverzicht

Ook op woensdag kroop ik achter mijn boeken. Tijdens mijn pauze filmde ik enkele video’s voor op mijn YouTube-kanaal. Er is al eentje online gekomen: mijn broer doet mijn make-up. Het resultaat is heel grappig geworden! Als je de video nog niet hebt gezien, kan je deze hier bekijken.

 Donderdag 4 januari

Ik vond geen foto meer terug van donderdag, maar ik heb die dag een hele dag al studerend doorgebracht dus niet heel interessant!

Vrijdag 5 januari

weekoverzichtTijd om nog eens naar de kapper te gaan! Mijn haar was de laatste tijd echt zo moeilijk doorkambaar en dan weet ik dat het tijd is om naar de kapper te gaan.

Wat ik juist met mijn haar wilde, wist ik niet goed en ik vroeg daarom advies aan jullie op Instagram. Ik kreeg veel reacties en de meesten vonden dat ik mijn haar op een punt moest laten knippen en dat heb ik ook gedaan.

weekoverzicht

Mijn haar is een stuk korter, maar ziet er weer gezonder uit! Ik ben er erg blij mee!

Zaterdag 6 januari

weekoverzicht

6 januari is het driekoningen en daar hoort een echte driekoningentaart bij. Ik vind deze taart zo lekker en kan er van blijven eten! Mijn mama vond de boon trouwens dus zij kreeg de kroon.

In de avond hadden we nog een nieuwjaarsfeestje bij mijn oma en opa waar we een lekkere kaas- en vleesschotel aten.

Zondag 7 januari

weekoverzichtGisteren was het best een stressvolle dag. Ik heb een hele dag gestudeerd voor mijn examen en vertrok in de avond naar mijn kot in Mechelen. De volgende dag (maandag) had ik namelijk examen om 9u en dan is het makkelijk om op kot te zijn want dan ben ik maximum 5 minuten verwijderd van mijn school. Zoals altijd neem ik veel te veel spullen mee naar mijn kot. Met twee tassen en een koffer moet ik op de trein zitten en nog eens 10 minuten wandelen naar mijn kot.

weekoverzichtToen ik op mijn kot aankwam, heb ik mijn nieuw bedovertrek op mijn bed gelegd. Dit was een cadeautje voor Sinterklaas en ik vind het altijd fijn om in verse lakens te slapen!

Hoe was jouw week?

Liefs, Ellen

11 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *