Weekoverzicht #12

Nieuwe week, nieuw weekoverzicht! Ik vroeg op Instagram of jullie de weekoverzichtjes misten en hier kwam zo veel reactie op dat ik deze rubriek wel moest terugbrengen. Bij deze kan je wekelijks weer een weekoverzicht verwachten op maandag!

weekoverzicht

Maandag 11/6

weekoverzicht

Weekoverzicht

Er kwam een pakketje toe met de tekst ‘do not open this box’. Ik kon niet anders dan het toch te openen en er zaten haarproducten van Noughty in. Dit merk is sinds kort verkrijgbaar bij Di en is vegan en bevat natuurlijke ingrediënten. Ik kan niet wachten om de producten mooi te fotograferen en nadien te gebruiken.

Weekoverzicht

In de avond bereidde ik het examen online marketing nog wat voor.

Dinsdag 12/6

De dag begon met een examen online marketing. Dit examen werd afgelegd op de computer en je kreeg na het indienen meteen je punten te zien. Super tof want nu weet ik al dat ik geslaagd ben op dit vak!

Weekoverzicht

Winactie alert! Ik mag 2 combi tickets weggeven voor Beachland dat plaatsvindt op 7 en 8 juli in Blankenberge. Ik ben trouwens ook één van deze dagen daar aanwezig en ik kijk er al naar uit om te dansen in het strand.

Weekoverzicht

In de avond bereidde ik mijn examen web nog wat voor aangezien ik de dag erna examen had.

Woensdag 13/6

Woensdagochtend deed ik mijn mailbox open en zag ik dat ik een mailtje had van VTM nieuws met de vraag of ze bij mij langs mochten komen om een paar beelden te filmen voor in het nieuws. Ze maakten een verslagje over studenten die studeren terwijl ze aan het kijken zijn naar een livestream van een YouTuber die ook aan het studeren is. Uiteraard wou ik hier aan meewerken!

Na mijn examen web (wat trouwens super goed ging), kwamen ze filmen op mijn kot. Toen dit gedaan was, ging ik door naar Antwerpen voor het Motorola event waar de Moto G6 en G6 plus voorgesteld werden. Het event vond plaats op de boot Evanna waar de opnames van Gert Late Night plaats vinden. Super toffe locatie dus!

weekoverzicht

weekoverzicht

weekoverzicht

weekoverzicht

Op het event zag ik collega bloggers Eline en Marjolein terug.

weekoverzicht

Dit is hoe de Moto G6 plus eruitziet. Hij heeft een groter formaat dan dat ik gewend ben, maar eerlijk? Ik hou ervan! Ik kijk vaak YouTube filmpjes op een gsm en een groter formaat van gsm is dan altijd wenselijk.

Op het event maakte ik volgende foto’s en speelde ik met de verschillende instellingen. De camera beviel mij heel goed en dan vooral de portretfunctie.

weekoverzicht

weekoverzicht

De foto hierboven is genomen met de portretfunctie van de Moto G6 plus en hoe mooi is dit effect. Verder heeft de smartphone een goede batterij die snel oplaadt, een snelle processor en nog veel meer. De komende twee weken test ik deze smartphone uit.

Donderdag 14/6

Weekoverzicht

Ik had zin om te shoppen dus besloot ik naar Antwerpen te gaan. In de Primark vond ik ontzettend toffe kleding en ook bij H&M slaagde ik goed. Ik filmde ook een pashokjes shoplog die al online staat.

Vrijdag 15/6

weekoverzicht

Ik besloot om mijn oma en opa nog eens te bezoeken want het was lang geleden. In de trein bewerkte ik een video. Bij mijn oma en opa word ik altijd verwend met lekker eten, maar daar ben ik foto’s van vergeten te nemen. In de avond ging ik naar huis met mijn koffer.

Zaterdag 16/6

weekoverzicht

Het zijn nog steeds examens en zaterdag studeerde ik een hele dag samen met mijn hondje Riz.

Zondag 17/6

Weekoverzicht

In de ochtend besloot ik de goodiebag hoek in mijn kamer aan te pakken. Door mijn examens heb ik weinig tijd en wordt dit plekje op mijn kamer altijd super rommelig omdat ik geen tijd heb om te producten te fotograferen, te testen en een plekje te geven op mijn kamer. Ik ben heel traag met dat soort dingen. Hiermee was ik even bezig.

Weekoverzicht

Ik speelde nog even met de camera van de Moto G6 plus en daarna kon ik mijn ijsje met aardbeien eten.

holy food market

holy food market

holy food market

holy food market

In de avond ging ik nog langs Holy Food Market in Gent en at kroketten en als afsluiter een ijsje. Iets te veel ijs gegeten op zondag haha! Daarna vertrok ik richting Mechelen naar mijn kot en studeerde ik de laatste dingetjes voor mijn examen van maandag.

De dag dat deze blogpost online komt, heb ik een examen en daarna begint eigenlijk mijn vakantie. Verder heb ik niet veel plannen en zie ik wel wat de week brengt!

Liefs, Ellen

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *