Weekoverzicht #10

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een weekoverzicht plaatste en ik moet zeggen dat ik het gemist heb. De laatste tijd is het zo druk geweest op school dat het bloggen en video’s maken op een laag pitje stond, maar daar komt verandering in! Voor ik hierover meer vertel, laat ik eerst zien wat ik vorige week allemaal deed.

Maandag 23/4

weekoverzicht

Maandag heb ik altijd een hele dag les, waardoor ik altijd vergeet om foto’s te maken en nauwelijks tijd heb voor mijzelf. ’s Avonds kookte ik samen met mijn kotgenootje en maakten we couscous met komkommer, tomaten, courgette, paprika en geitenkaas. Heel erg lekker!

Dinsdag 24/4

De persdagen begonnen en dat betekent dat ik veel in Antwerpen zal zijn. Het eerste bureau dat ik bezocht was Marnix & Ally waar ik meer informatie kreeg over de producten van Jane Iredale. Dit merk is niet onbekend voor mij want er verschenen al eerder blogposts hierover (oogschaduw palette, make-up workshop). Dit keer leerde ik het groene flesje op de foto beter kennen. Dit is een hydraterende spray om over je make-up look te spuiten zodat het beter blijft zitten. Ik ben dit product verder aan het testen en binnenkort horen jullie er meer over.

weekoverzicht

Na dit event ging ik terug naar Mechelen want ik had nog een test van Engels. In de avond ging ik nog eens naar Antwerpen voor de persdagen van FS Agency waar ik meer uitleg kreeg over merken zoals Sleek en OGX.

Woensdag 25/4

Nadat ik de ochtend al studerend doorbracht (de dag erna een presentatie van Engels) ging ik rond de middag terug naar Antwerpen om nog enkele bureaus te bezoeken. De eerste stop: Yapado. Hieronder zie je de zomerse beauty producten van Lidl. Ziet er goed uit!

weekoverzicht

Maskertjes van het merk Apitvita.

weekoverzicht

Ook kon je je haar laten krullen en het resultaat zie je hieronder. Dit werd gedaan met een stijltang van Remington. De krullen bleven er trouwens een hele dag inzitten!

weekoverzicht

Na Yapado ging ik naar Brussel voor de persdagen van AA Press Communications.

Hoe leuk zien deze schoenen eruit ?

weekoverzicht

Rum die speciaal ontwikkeld is om te drinken met tonic, klinkt zalig toch!

weekoverzicht

Yuso is een Belgisch handtassen merk dat werkt met recuperatie leder. Ik ben fan!

weekoverzicht

Na het event in Brussel ging ik terug naar Antwerpen voor een event van C&A. Dit was helemaal aangekleed in het thema van de zomer aangezien de bikini’s in de spotlight werden gezet.

weekoverzicht

C&A heeft bikini’s in verschillende kleuren.

weekoverzicht

De zomercollectie ziet er goed uit!

weekoverzicht

Op het event was er de mogelijkheid om zelf een armbandje te maken. Dit was mijn resultaat!

weekoverzicht

Donderdag 26/4

Na een korte nacht, had ik in de ochtend een presentatie van Engels die gelukkig goed ging. Daarna zat ik nog samen voor een groepswerk en in de namiddag ging ik naar huis. Ik heb die dag niet veel meer gedaan want ik voelde mij ontzettend moe na deze drukke week. Ik keek nog enkele Netflix series met een kommetje chips en water.

weekoverzicht

Vrijdag 27/4

Vrijdag stond in het teken van de trouw van mijn nicht en daar horen familie foto’s bij. Hieronder een foto met mijn broer en zus en nog enkele sfeerfoto’s.

weekoverzicht

weekoverzicht

weekoverzicht

Zaterdag 28/4

Na een korte nacht kan ik wel wat vitamientjes gebruiken met fruit van de vriezer en een sapje van Innocent.

weekoverzicht

Zondag 29/4

Zondag maakte ik wat foto’s voor mijn blog en deed ik verder niets want dat is ook af en toe nodig!

weekoverzicht

Ik heb gemerkt dat ik minder regelmatig blog de laatste tijd, maar hoe graag ik daar ook verandering in wil brengen, de komende tijd zal dit zo blijven. Ik wil mijzelf niet verplichten om iets online te plaatsen. Wanneer er een nieuwe blogpost online staat, zal ik dit delen in mijn Instagram stories en op Facebook dus volg mij daar eventjes als je op de hoogte wil blijven van mijn blogposts!

Video’s komen zoals gewoonlijk op woensdag en zondag online en daar zal niets aan veranderen.

Hoe was jouw week?

Liefs, Ellen

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *