Weekoverzicht #1

Op twitter vroeg ik het volgende: weekoverzicht of week in outfits. Een weekoverzicht kreeg de meeste stemmen, dus hierbij een fotoverslagje van wat ik vorige week allemaal deed.

Maandag

weekoverzicht

weekoverzicht

Met chocolade kan je mij altijd blij maken en zeker als je een leuke kerstverpakking hebben. Godiva scoort hiermee! Ik smulde van enkele pralines en truffels.

Ik haal ontzettend veel plezier uit het maken van video’s en het bewerken ervan. Een tijdje terug kocht ik verschillende make-up producten bij Kruidvat en daar filmde ik een shoplog van die ik dezelfde dag bewerkte en online gooide.

Dinsdag

weekoverzicht

weekoverzicht

De dag voor mijn verjaardag kwamen er enkele vriendinnen van school langs om hapjes te eten. Ik kocht verschillende ovenhapjes, maar maakte ook enkele kaasballetjes met bladerdeeg en kruidenkaas. Daarvoor gebruikte ik een handige tool van Tupperware. De kaasballetjes zijn in een mum van tijd klaar en zijn erg lekker!

Verder behaalde ik de 1995 abonnees (ondertussen zijn er al een heleboel bijgekomen) en dat is mijn geboortejaar! Ontzettend leuk dat ik dit nog voor mijn verjaardag dit kon halen.

Woensdag

weekoverzicht

weekoverzicht

Hiep hiep hoera! Ik werd 22 en wie jarig is, trakteert! Daarom organiseer ik een winactie t.w.v. 250 euro. De afgelopen maanden verzamelde ik een heleboel beautyproducten die ik aan één van jullie ga weggeven.  Op Kerstmis maak ik de gelukkige winnaar bekend, dus je kan nog altijd meedoen.

Mijn verjaardag vierde ik niet super uitgebreid. Ik at hapjes en keek enkele films. Meer moet dat niet zijn :).

Donderdag

weekoverzicht

weekoverzicht

Mijn lievelingsparfum van Liu Jo is helemaal op. Het is jaren een favoriet geweest en ik kocht alvast een nieuw flesje. Dit is mijn ultieme favoriet.

Hoe leuk is mijn teddy coat? Ik kocht het bij Piu Piu in Hasselt tijdens Black Friday en ik ben er helemaal verliefd op. Bovendien is het ook nog eens erg warm.

Vrijdag

1 december = start van vlogmas. Tot 24 december plaats ik elke dag een video. Dit kan zowel een vlog als een gewone kerstvideo zijn. Ik heb er alvast heel veel zin in. Hier vind je alvast de vlog van vrijdag.

Zaterdag

weekoverzicht

Met mama bracht ik een bezoekje aan verschillende winkels als Action, Walter Van Gastel, Casa,… De vlog van deze dag kan je hier terugbekijken.

Zondag

Lazy sunday! Ik droeg een hele dag mijn pyjama en keek naar series, films en werkte aan een paar taken voor school. De vlog van deze dag komt om 17u online!

Binnenkort is het kerstvakantie ofwel de blok die begint. De komende weken komen er ontzettend veel deadlines aan en daar ga ik komende week voor aan de slag. Verder heb ik donderdag een event gepland waar ik al naar uitkijk.

Liefs, Ellen

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *