Wat zijn mijn plannen nadat ik afstudeer?

Na drie jaar de opleiding Media & Entertainment Business te volgen, studeer ik in juni af. Time flies when you’re having fun en dat is zeker van toepassing op deze richting. Het waren heel interessante jaren waarin ik veel bijleerde over de (online) media. Nu ik afstudeer, is het tijd voor een nieuw hoofdstuk in mijn leven. Ik zal geen student meer zijn en het is tijd om te werken. In deze blogpost vertel ik wat meer over de veranderingen van komende maanden.

Kot

Nu ik afstudeer, is het niet meer nodig om op kot te blijven. Ik neem afscheid van mijn studentenkamer en ga weer thuis wonen. Dit wil zeggen dat ik van twee kamers terug naar eentje ga en al mijn spullen moet verhuizen. Om mijn slaapkamer thuis zo praktisch mogelijk in te richten, verander ik deze in de zomer zodat ik er al mijn spullen kwijt kan.

Het eerste dat ik moet voorzien in mijn kamer is een extra kast voor opbergruimte. Ik heb doorheen mijn studiejaren veel spullen verzameld. Dit gaat van accessoires tot kookspullen en al deze spullen verhuizen mee naar huis. Hiervoor heb ik extra opbergruimte nodig zodat ik alles kan bewaren.

Daarnaast wil ik ook enkele nieuwe accessoires om mijn kamer op te vrolijken. Zo heb ik plannen om mooie posters aan mijn muur te hangen, andere lichtjes te voorzien, maar ook mijn kamer te voorzien van nieuwe lampen van Lampen24.be. Op dit ogenblik is mijn kamer vrij donker en dit wil ik oplossen door moderne plafondverlichting te voorzien of door design hanglampen met LED verlichting op te hangen. Lampen24.be heeft een enorm uitgebreid assortiment waar ik zeker de perfecte lampen voor mijn kamer vind. Misschien dat ik zelf plantjes voorzie om mijn kamer wat groener te maken.

Vakantie

Na al het harde werken, wil ik eerst een ruime vakantie nemen. Het is waarschijnlijk de laatste keer dat ik een lange vakantie kan nemen. Met vriendinnen plan ik een citytrip. Op dit ogenblik is het nog niet duidelijk waar we naartoe gaan. Wanneer de tickets geboekt zijn, kom je dat ongetwijfeld te weten.

Verder wil ik met mijn zus naar New York gaan. Dit is een stad die al super lang op mijn ’te bezoeken’-lijstje staat en dit jaar komt het er eindelijk van. De tickets boeken we heel binnenkort en ik kijk er echt al naar uit. Iets wat ik daar sowieso ga doen, is een Gossip Girl tour doen. Dit is mijn favoriete serie en dat kan niet ontbreken op deze reis.

Verder wil ik ontspannen en genieten van het (hopelijk) mooie weer. Ik kijk er alvast naar uit!

Werk

Het heeft lang geduurd voor ik wist wat ik na het afstuderen wou doen. Ik twijfelde heel erg of ik nu moest verder studeren of toch maar zou gaan werken. Nog steeds ben ik hierover aan het twijfelen, maar ik zie mijzelf wel aan het werk gaan.

Na mijn stage vond ik het zo hard aanpassen om terug naar school te gaan, dat ik besefte dat ik echt wel klaar ben om te werken. De zoektocht naar een job is bezig, maar gaat heel traag. Fingers crossed dat ik snel een job vind!

Blog & YouTube?

Maak je geen zorgen. Ik stop niet met bloggen en YouTube. Het laatste jaar was ik wat minder actief op mijn blog, maar wel op YouTube. Dit zie ik in de toekomst niet veranderen. Ik blijf mijn ding doen op dit plekje op het internet en je kan mijn avonturen nog steeds hier volgen.

Liefs, Ellen

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *