Wat te doen tijdens regenachtige dagen?

 Tijdens de zomervakantie hopen we allemaal dat het mooi weer is. Dan kunnen we naar buiten om te zwemmen, picknicken met vrienden en ga zo maar door. Jammer genoeg woon ik in België en hier schijnt niet elke dag de zomer! Balen, maar oke je kan heel wat anders doen tijdens deze regenachtige dagen. In dit artikel geef ik enkele tips wat je kan doen tijdens deze niet zo warme dagen. Veel leesplezier!

Bloggen

Indien je nog geen blog hebt, begin een blog! Maakt niet uit over welk onderwerp als het maar iets is wat je interesseert. Als je al een blog hebt, kan je uiteraard vooruit schrijven. Zo kan je tijdens de zonnige dagen genieten van het mooie weer en je familie.

Lezen

Lees een boek dat je al lang wil lezen, maar nooit de tijd voor hebt. Met een kopje koffie/thee is dit nog eens zo gezellig. Je kan meteen een trilogie van The Hunger Games lezen. Daar ben je een hele tijd zoet mee en wie weet is tegen de tijd dat de boeken uit zijn de regen voorbij.

Gezelschapsspelletjes spelen

Valt het plan om te picknicken met vrienden in het water? Geen probleem, speel thuis gezellig een gezelschapsspel met je vrienden. Waarschijnlijk is het al heel lang geleden dat je dit deed en je zal je prima vermaken. Lol verzekerd!

Films kijken

Waarom gun je jezelf geen lazy day? Neem er chips, chocolade, cake, … bij en installeer je in de zetel en bekijk alle Twilight films achter elkaar. Of bekijk High School Musical terug, altijd grappig!

Jezelf verwennen

Neem een warm bad, een masker en een boekje en geniet. Verzorg je voeten ook ineens, zo kan je de volgende zonnige dag je sandalen aantrekken zonder je te schamen voor je voeten.

Sims

Tja dit is zo’n verslavend en tijdrovend spelletje! Leuk!
Dit waren mijn zes tips om te doen tijdens regenachtig weer. Deze tips pas ik eigenlijk zelf altijd toe.
Liefs, EllenVolg mij via bloglovin – twitter

9 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *