Wat is er veranderd sinds ik op de universiteit zit?Ik zit nu zo’n drie weken op de universiteit. Sindsdien is mijn leven drukker geworden en zijn er ook een aantal dingen veranderd. Lees snel verder om te weten te komen hoe mijn leven er op dit moment uitziet! 

Mijn lessen beginnen elke dag om 8 u 30. Vroeg inderdaad. Om op tijd op school te geraken, moet ik echt héél vroeg opstaan. Om 5 u 45 sta al in de badkamer. Niet zo leuk en dat maakt dat ik mij vaak moe voel. Het enige voordeel is dat ik meestal rond 12 u 30 gedaan heb dan ben ik rond 14 uur thuis.
Als ik thuis kom, begin ik meestal met samenvattingen te maken. Je krijgt op de universiteit weinig taken / opdrachten. Een hele aanpassing. Ik moet nu zelf mijn tijd leren indelen en dat gaat op dit moment nog niet super. Ik maak veel samenvattingen, maar echt leren doe ik nog niet. Daar moet verandering in komen!
Een studentenvereniging hoort bij het leven aan de universiteit. Ik heb bij twee verenigingen een kijkje genomen en enkele activiteiten meegedaan, maar uiteindelijk heb ik ontdekt dat het niets voor mij is. Het neemt veel tijd in beslag en die tijd wil ik liever in mijn studie (en blog) stoppen.Verder heb ik te horen gekregen dat ik samen met een groepje een project moet organiseren. De bedoeling is dat we een eetfestijn, quiz, … organiseren en zo geld kunnen ophalen voor een goed doel. Leuk, maar volgens mij veel werk! Gelukkig krijgen we hiervoor een jaar.

Naast mijn studie, heb ik natuurlijk ook een blog om te onderhouden. Ik heb het tegenwoordig dus druk druk druk, maar ik vind het super om dit allemaal te doen!

Liefs, Ellen
Volg mij via bloglovin – twitter – instagram – youtube

13 reacties

  1. Ik probeerde ook tussendoor toch wel wat te studeren. Vooral in de periodes dat er weinig groepswerken of taken waren. Ondanks dat de tijd op de universiteit best druk is, moet je er zeker van genieten! Je hebt zoveel vrijheid, je kan je tijd voor een groot deel zelf indelen en je leert zoveel nieuwe mensen kennen, heerlijk gewoon!

  2. Dan hebben we toch één ding gemeenschappelijk, haha. Ik sta ook al om 5u 45 in de badkamer.; Als ik het zo haar lijkt de universiteit me echt zwaar, haha. Veel succes! <3 Dat eetfestijn lijkt me wel fijn om te organiseren!

  3. Ik studeer sinds een maand ook weer en het is voor mij ook niet makkelijk om mijn blog en studie te combineren. Mijn uurrooster veranderd constant dus dat helpt ook niet echt… Nog veel succes met je studie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *