Follow:
Lifestyle

Wat is er veranderd sinds ik op de universiteit zit?Ik zit nu zo’n drie weken op de universiteit. Sindsdien is mijn leven drukker geworden en zijn er ook een aantal dingen veranderd. Lees snel verder om te weten te komen hoe mijn leven er op dit moment uitziet! 

Mijn lessen beginnen elke dag om 8 u 30. Vroeg inderdaad. Om op tijd op school te geraken, moet ik echt héél vroeg opstaan. Om 5 u 45 sta al in de badkamer. Niet zo leuk en dat maakt dat ik mij vaak moe voel. Het enige voordeel is dat ik meestal rond 12 u 30 gedaan heb dan ben ik rond 14 uur thuis.
Als ik thuis kom, begin ik meestal met samenvattingen te maken. Je krijgt op de universiteit weinig taken / opdrachten. Een hele aanpassing. Ik moet nu zelf mijn tijd leren indelen en dat gaat op dit moment nog niet super. Ik maak veel samenvattingen, maar echt leren doe ik nog niet. Daar moet verandering in komen!
Een studentenvereniging hoort bij het leven aan de universiteit. Ik heb bij twee verenigingen een kijkje genomen en enkele activiteiten meegedaan, maar uiteindelijk heb ik ontdekt dat het niets voor mij is. Het neemt veel tijd in beslag en die tijd wil ik liever in mijn studie (en blog) stoppen.Verder heb ik te horen gekregen dat ik samen met een groepje een project moet organiseren. De bedoeling is dat we een eetfestijn, quiz, … organiseren en zo geld kunnen ophalen voor een goed doel. Leuk, maar volgens mij veel werk! Gelukkig krijgen we hiervoor een jaar.

Naast mijn studie, heb ik natuurlijk ook een blog om te onderhouden. Ik heb het tegenwoordig dus druk druk druk, maar ik vind het super om dit allemaal te doen!

Liefs, Ellen
Volg mij via bloglovin – twitter – instagram – youtube
Share on
Leave a comment

Dit vind je misschien ook leuk

13 Comments

 • Reply Michaela J.

  Samenvattingen maken doe ik ook constant 😉 Verder studeren is inderdaad erg druk, maar leuk 🙂

  12 oktober 2014 at 6:08 am
 • Reply Sanne dm

  Ik probeerde ook tussendoor toch wel wat te studeren. Vooral in de periodes dat er weinig groepswerken of taken waren. Ondanks dat de tijd op de universiteit best druk is, moet je er zeker van genieten! Je hebt zoveel vrijheid, je kan je tijd voor een groot deel zelf indelen en je leert zoveel nieuwe mensen kennen, heerlijk gewoon!

  12 oktober 2014 at 7:41 am
 • Reply nailsbyfml

  Dat lijkt me erg zwaar, succes op school!

  12 oktober 2014 at 7:51 am
 • Reply Manon Boerakker

  Lijkt me erg zwaar zo een studentenleven, ik heb het nooit meegemaakt.

  12 oktober 2014 at 8:34 am
 • Reply Radianto

  Dan hebben we toch één ding gemeenschappelijk, haha. Ik sta ook al om 5u 45 in de badkamer.; Als ik het zo haar lijkt de universiteit me echt zwaar, haha. Veel succes! <3 Dat eetfestijn lijkt me wel fijn om te organiseren!

  12 oktober 2014 at 8:45 am
 • Reply Marijke (marykejane)

  Nu geef je mij de reminder dat ik ook maar beter eens begin te leren !!!

  12 oktober 2014 at 7:00 am
 • Reply Beau

  Lijkt me een grote overstap als je naar de universiteit gaat. Succes met het combineren van bloggen en studeren 🙂

  12 oktober 2014 at 7:39 am
 • Reply Valerie

  Ik snap heel goed dat je niet bij een vereniging wil, ik heb er ook voor gekeken, maar heb 't ook niet gedaan om dezelfde reden!

  12 oktober 2014 at 9:52 am
 • Reply Maaike

  Klinkt leuk! Maar snap wel dat een vereniging niets voor je is, voor mij ook niet. Je kan inderdaad beter de tijd stoppen in je blog! 🙂

  12 oktober 2014 at 2:32 pm
 • Reply jerkasbeauty

  Ik studeer sinds een maand ook weer en het is voor mij ook niet makkelijk om mijn blog en studie te combineren. Mijn uurrooster veranderd constant dus dat helpt ook niet echt… Nog veel succes met je studie!

  12 oktober 2014 at 4:21 pm
 • Reply Infinity

  Wow, wat sta je vroeg op! Ik sta op om 7:00, en vind dat al vroeg!

  Liefs,
  Eva

  12 oktober 2014 at 4:29 pm
 • Reply Julia

  wat leuk dat je jouw ervaringen van de unie met ons deelt!
  Een studentenvereniging lijkt me inderdaad wel erg druk 😉

  Bedankt voor het delen!
  Xx julia

  12 oktober 2014 at 6:34 pm
 • Reply Jasmijn Cherubijn

  Moet inderdaad zwaar zijn om alles te combineren! Veel succes!

  13 oktober 2014 at 10:50 am
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.