Wat ik zo leuk vind aan de herfst!

herfst

De herfst is mijn favoriete seizoen en verdient daarom een speciaal plaatsje op mijn blog. In deze blogpost deel ik vier redenen waarom ik de herfst zo speciaal vind.

Nieuwe programma’s op TV en Netflix

Na de zomer starten er een heleboel nieuwe programma’s op TV. Zo kijk ik graag naar Boer Zoekt Vrouw en The Masked Singer. Ook Netflix lanceert regelmatig nieuwe series en films. Mijn favoriet? Emily In Paris! Een leuke romantische serie in mijn favoriete stad.

Gezelligheid korte dagen

herfst

Het wordt al sneller donker en dat maakt dat ik in de avond liever thuis blijf. Ik trek al sneller een comfy pyjama aan waar ik thuis in kan rondlopen. Niets zo gezellig als vroeg in de avond een pyjama aan te trekken en in de zetel te kruipen met een tas thee en een leuke film. Bij Hunkemöller kan je naast sexy lingerie ook pyjamasetjes kopen. Het setje hierboven is zo ontzettend zacht en bevat een glitteraccent. Zo komen we de herfst goed door.

Herfst make up

De overgang van zomer naar herfst zorgt ervoor dat ik mijn make-up herontdek. Tijdens de zomer draag ik minimale make-up aangezien het te warm is en de make-up van mijn gezicht smelt. Tijdens de herfst draag ik terug foundation en experimenteer ik met oogschaduw en bordeaux tinten op mijn lippen.

Gekleurde bomen

Wat kan ik genieten van een boswandeling tijdens mijn favoriete seizoen! De blaadjes van de bomen hebben dan zo’n ontzettend mooie kleuren. Hier kan ik zo van genieten!

Wat vind jij leuk aan de herfst?

Liefs, Ellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *