Follow:
Lifestyle

Wat deed ik afgelopen zaterdag? (plog)

Ik besloot om afgelopen zaterdag (18/10/2014) mijn leven te fotograferen. Oftewel ik ging zaterdag een dagje ploggen. Zo kunnen jullie eens meekijken in mijn leven en wat ik allemaal doe in het weekend. De foto’s zijn genomen met mijn iPhone, dus vandaar dat de kwaliteit niet top is. Ik hoop dat jullie het alsnog een leuk artikel vinden!

Na een hele week vroeg op te staan (5u45) blijf ik zaterdag in mijn bed liggen tot 9u15. Nadat ik wakker werd, zet ik mijn laptop aan en check ik mijn blog. Daarna controleer ik mijn social media en lees ik andere blogs. Tijdens de week heb ik niet veel tijd om blogs te lezen en daarom geniet ik ervan om dit te doen op een zaterdag.
Het was al een tijdje geleden dat ik nog eens een koffiekoek at. Mijn mama haalde daarom een chocoladekoek voor mij bij de bakker recht tegenover mijn huis. Verder stelde ik een planning op. Binnenkort heb ik voor enkele vakken proefexamens en daar wil ik mij op voorbereiden. Om te beginnen leerde ik al het eerste hoofdstuk van economie. Hier was ik snel klaar mee, aangezien dit herhaling was van in het middelbaar.

Rond een uur of één ging ik in bad met de Libelle. Dit tijdschrift hoort bij mijn bad ritueel, haha! Mijn meter koopt dit tijdschrift altijd en daarom hebben wij het ook in huis. Verder luisterde ik naar ‘Lullaby’ van Tori Kelly. Ik vind Tori Kelly zo’n goede zangers en dit liedje heb ik net ontdekt. Super mooi gewoon! Daarna was het tijd om accounting te studeren.

Zaterdag was het heerlijk weer! Daarom ging ik even buiten in de zon zitten bij mijn mama. Als laat middagmaal at ik rijst met kip en zoetzure saus. Lekker! Vervolgens besloot ik om al mijn schoenen te verzamelen en in mijn kast te proppen. Ik heb iets te veel schoenen, oeps!
’s Avonds sprak ik af met vrienden om de verjaardag van iemand te gaan vieren. Ik ging aan de slag met make-up en de uiteindelijke look vond ik erg geslaagd! Deze komt binnenkort online :).  We gingen met de bus naar het feestje. Hier zaten we wel een uur op, maar goed. Ondertussen maakten we een leuke selfie. Het werd trouwens nog een erg leuke avond.

 

Ik ben erg benieuwd naar wat jullie vonden van deze ‘plog’. Geen idee of jullie het al gemerkt hebben, maar ik probeer tegenwoordig wat nieuwere artikelen uit. Ik merk dat ik het erg leuk vind om een outfits te delen en wat meer persoonlijke artikelen te schrijven. Maar niet getreurd, de beauty artikelen zullen niet verdwijnen. Nu is mijn vraag aan jullie, waarvoor komen jullie naar mijn blog? Is het voor de beauty artikelen? Of eerder voor de persoonlijke kant? Of …?? Ik ben erg benieuwd naar jullie antwoorden!
Liefs, Ellen

 

Volg mij via bloglovin – twitter – instagram – youtube

 

 

 

Share on
Leave a comment

Dit vind je misschien ook leuk

8 Comments

 • Reply Inge | blogboutique

  Ziet er heel erg relaxed uit 🙂

  21 oktober 2014 at 5:20 am
 • Reply Manon Boerakker

  Leuk om te zien wat je afgelopen zaterdag hebt gedaan, ik vind het leuk om vaker zo een plog te zien!

  21 oktober 2014 at 7:15 am
 • Reply Maaike

  Ik vind het altijd leuk om te zien wat je in het dagelijks leven doet! En ik vind ook dat je blog altijd meer onderscheidend is, als je meer persoonlijke artikelen plaatst. Ik denk dat mensen je blog dan eerder onthouden

  21 oktober 2014 at 6:59 am
 • Reply Mayara Esther

  Woow, hoe hou je het vol (zo vroeg opstaan). En heel veel succes met je proefexamens. Haha, die schoenen-opruim methode ken ik al maar te goed. Uiteindelijk moet ik alles toch proppen omdat er geen plek over is haha.

  21 oktober 2014 at 3:35 pm
 • Reply Infinity

  Zo te zien had je een leuke dag!

  Liefs,
  Eva

  21 oktober 2014 at 2:36 pm
 • Reply Julia

  Leuke foto's!!

  xxx

  23 oktober 2014 at 7:08 pm
 • Reply Vanessa

  Leuk om een plog te zien. Koffiekoeken in het weekend zijn zo fijn!

  24 oktober 2014 at 1:53 pm
 • Reply Desiree

  Leuk om deze plog te zien!! Veel succes met je oefenexamens! Je kunt het! 🙂

  25 oktober 2014 at 2:27 pm
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.