Waar ik naar uitkijk in de maand november

waar ik naar uitkijk in november

November is voor mij de leukste maand van het jaar (naast december dan). Zo staan er enkele dingen op de planning waar ik erg naar uitkijk en deze deel ik met jullie.

Verjaardag

Op 29 november word ik 21 en dat moet gevierd worden! Ik heb nog geen concrete plannen gemaakt voor mijn verjaardag, maar ik ga het niet zomaar voorbij laten gaan. Ik weet wel al dat ik het wil vieren met veel cupcakes, citroencake, koekjes en nog meer zoetigheid. Uiteraard hou ik jullie op de hoogte.

Vlogmas

Dit jaar ga ik voor het eerst meedoen aan vlogmas! Ik zal van 1 tot 24 december elke dag een video plaatsen. Dit mag ik zeker niet onderschatten en daarom ben ik nu al bezig met voorbereidingen. Het resultaat zien jullie binnenkort!

Events

Volgende week vinden de persdagen in Antwerpen plaats en ook dit jaar bezoek ik enkele bureaus. Ik kijk er al naar uit om nieuwe dingen te ontdekken en om andere bloggers te zien!

Cursus visagie

Eind november volg ik een cursus visagie. Ik heb mijn make-up skills altijd al willen verbeteren en zo’n cursus volgen lijkt mij hiervoor perfect. Ik ben heel benieuwd wat ik allemaal ga leren op deze tweedaagse cursus! Hierover zal ik ook nog een verslagje maken!

Waar kijk jij naar uit in november?

Liefs, Ellen

8 reacties

  1. cursus visagie wat leuk! bekijk je mijn youtube video’s al! binnenkort komt er weer een make-up klets video online waarin je het mij zonder speed en muziek ziet doen! misschien heb je er wat aan (ik heb het mezelf in 2 jaar aangeleerd door veel video’s te bekijken) liefs !

  2. Oh tof dat de persdagen eraan komen, have fun! En wow ben benieuwd wat je ervan gaat maken dan, als je ook nog eens een cursus visagie gaat volgen! (: En succes met vlogmas, lijkt me super lastig, amar dat lukt je wel!

  3. Ik ben heel benieuwd naar je artikel over deen opleiding die we gevolgd Hebben! Wat was het leuk om je in het echt te Zien! Veel succes met je blogen, je studies en je mooie Filmpjes! Wees fier op al wat je al bereikt Hebt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *