Visitekaartjes + persevents

Afgelopen week was een erg drukke week. Naast een drukke agenda voor school, had ik ook twee events op de planning staan. Super leuk natuurlijk! Ook maakte ik (simpele) visitekaartjes via VistaPrint en deze kwamen net op tijd aan voor de events! Benieuwd hoe mijn visitekaartjes eruit zien? Kijk even mee!

Best PR Agency vertegenwoordigt alleen maar Belgische merken, waaronder ook Ice Watch. Ik vind vooral de horloges met de bloemetjes super leuk!

 

Het persevent van Oona vond plaats in Antwerpen en hier maakte ik kennis met enkele nieuwe producten van Yves Rocher, Kruidvat en waren er een heleboel leuke kledingstukken tentoongesteld. Leuk om alvast een ‘voorproefje’ te krijgen van de collecties.

 

 

 

 

 

 

 

Nu ik af en toe naar een persevent mag gaan, had ik behoefte aan visitekaartjes. Ik wou een simpel kaartje met enkele gegevens op. Het visitekaartje heb ik ontworpen op VistaPrint en daar ook besteld. Ze zijn erg leuk geworden (vind ik)! Ik betaalde ongeveer 24 euro voor 100 kaartjes, een houder en een balpen met mijn logo op. Nu kan ik aan iedereen een kaartje geven :).

 

 

Liefs, Ellen

 

17 reacties

  1. Zo'n simpele maar hele mooie kaartjes! Thanks voor de tip, ik ben ook al eventjes aan het kijken voor kaartjes. Die worden nog best vaak gegeven hé aan elkaar. Je hebt ook leuke foto's gemaakt, we krijgen een goed zicht van het event 🙂

  2. Wow, mooie foto's zeg! Die icewatch horloges met de bloemetjes vind ik ook de leukste! En wat zien je visitekaartjes er prachtig uit! Wauw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *