Verras eens iemand met chocolade + WINACTIE

Verras eens iemand met chocolade als een bedankje, om iemand beterschap te wensen, voor een verjaardag of gewoon zomaar.

Verras eens iemand met chocolade + WINACTIE

Over Greetz

Op Greetz kan je kaarten, bloemen, chocolade, ballonnen en nog meer verrassingen vinden om als cadeau te verzenden. Eerder testte ik al de plantenservice waar ik erg over te spreken was. Deze keer test ik de chocolade service.

De levertijd is trouwens super! Ik bestelde de chocolade op donderdagavond en vrijdag werd het al bezorgd!

Verras eens iemand met chocolade + WINACTIE

Chocolade verzenden

Chocolade aan iemand geven is altijd goed. Iedereen houdt wel van een lekker stukje chocolade en het is een perfecte geschenk. Bij Greetz heb je een ruim assortiment waaruit je kan kiezen. Er zijn pralines, chocolade harten, telegrams, maar je kan ook chocolade kiezen met een eigen foto en tekst. Ze hebben bovendien ook bekende merken zoals Tony’s Chocolonely, Merci, Milka, Autralien en meer.

Mijn keuze viel op een telegram met de tekst kusjes en een chocolade hart van Milka. Tijdens het bestellen kan je ervoor kiezen om het mooi te laten inpakken en om er een kaartje bij te stoppen. Dit kan je dan naar jezelf verzenden of meteen naar diegene die je wil bedanken/verrassen/…

Verras eens iemand met chocolade + WINACTIE

greetz chocolade

greetz chocolade

Verras eens iemand met chocolade + WINACTIE

Win €20,00 shoptegoed van Greetz!

Om mijn lezers te bedanken, geef ik in samenwerking met Greetz 2x een cadeaubon ter waarde van €20,00 weg! Hiermee kan je zelf chocolade, een mooi boeket bloemen, kaartjes, ballonnen uitzoeken op de webshop van Greetz! De perfecte manier om twee lezers van mijn blog eens in de watten te leggen als je het mij vraagt!

Hoe maak je kans?

  1. Abonneer op mijn Youtube-Kanaal Ellenismyname
  2. Volg mij op Instagram
  3. Tag drie vriendinnen onder de foto van de winactie op Instagram

De winactie loopt tot 1 oktober 2017 en de twee gelukkige winnaars contacteer ik via Instagram! Veel succes!

Liefs, Ellen

Deze producten ontving ik ter review, dit verandert niets aan mijn mening. Lees mijn disclaimer.

2 reacties

  1. Leuke prijs! Had hier graag mijn moeder met iets verrast om haar een hart onder de riem te steken na een verdrietige gebeurtenis. Helaas is deze actie alleen via IG.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *