Update | Vakantie, school en stoppen als gastblogger

Een korte update over mijn vakantie, stoppen als gastblogger en school

Sinds gisteren ben ik terug thuis. Na een weekje zee is het weer fijn om thuis te zijn. Ik heb het bloggen gemist. Het voelt fijn om terug te zijn op mijn kamer met mijn laptop en om terug artikels te schrijven. Tijdens mijn vakantie was het eigenlijk niet zo’n mooi weer. We hebben veel regen gehad en het was eerder fris dan warm. Spijtig natuurlijk, maar we hebben toch enkele uitstappen gemaakt. Zo zijn we naar Damme, Brugge en Sluis geweest. Van deze uitstappen komt nog een verslag en foto’s op mijn blog.
Daarnaast wou ik ook meedelen dat ik niet meer zal schrijven op Laura haar blog. Vanaf maart verscheen er elke donderdag een artikel van mij op haar blog. Ik heb besloten dat ik hiermee stop en mij ga concentreren op mijn eigen blog en op het aankomend schooljaar.
Nu we toch over school bezig zijn, vandaag ga ik mij inschrijven aan de universiteit! Ik geloof dat ik 22 september begin met de lessen, dus ik heb nog een maandje vakantie. Veel plannen heb ik niet, maar ik hou mij wel bezig.
Nu zijn jullie weer op de hoogte van mijn leven en wat er de komende tijd te wachten staat voor mij!
Liefs, Ellen
Volg mij via bloglovin – twitter

17 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *