Follow:
Lifestyle

Update: op kot, (her)examens en vakantieplannen!

Sinds gisteren weet ik eindelijk mijn uitslag en kan ik mijn vakantie eindelijk gaan ‘plannen’. Ik vertel jullie meer over mijn vakantie en hoe mijn examens waren.

(her)examens

Begin dit schooljaar startte ik met de opleiding handelswetenschappen. Mijn eerste examenperiode verliep niet van een leien dakje, daarover konden jullie al eerder lezen (gemist? klik hier). Ik had toen 4 herexamens en dat ik behoorlijk veel. Tijdens de tweede periode heb ik meer mijn best gedaan en iets vaker de boeken boven gehaald en sinds gisteren weet ik mijn uitslag. Ik heb nog 1 herexamen erbij. In totaal moet ik dus 5 examens van de 18 opnieuw afleggen in augustus. Dat is nog te doen. Mijn buisvakken zijn taalvakken (Frans, Engels & Spaans), psychologie en mens&organisatie. In de vakantie moet ik dus nog eventjes goed studeren!

Kot

Volgend schooljaar zit ik op kot! De reisduur van mijn woonplaats naar Brussel vind ik echt super lang en ik was het meer dan beu. Samen met een vriendin heb ik een leuk kot gevonden en onze kamers zijn vlak naast elkaar. Nu zal ik ongeveer 20 minuten onderweg zijn in plaats van 1 uur en 30 minuten.

Vakantieplannen

De eerste 3 weken van juli werk ik terug bij C&A in Brussel en tussendoor ga ik genieten van het mooie weer en shoppen met mijn mama. Nadien neem ik nog even rust en zal ik met mijn familie naar zee vertrekken. In augustus moet ik studeren voor mijn herexamens en in september vertrek ik met enkele vriendinnen naar Frankrijk. Daar kijk ik echt al naar uit!
Wat zijn jouw vakantieplannen?
Liefs, Ellen
Share on
Leave a comment

Dit vind je misschien ook leuk

9 Comments

 • Reply Donna Luisa Huijzendveld

  Wat een gave zonnebril!!

  2 juli 2015 at 5:29 am
 • Reply Helene L

  Wat jammer van de herexamens, maar je kan het! 😉 Geniet toch nog vooral van de vakantie xxx

  2 juli 2015 at 7:21 am
 • Reply Manon Boerakker

  Wat jammer van de her-examens zeg! Alles komt goed! Je kan het. Geniet maar lekker van de vakantie.

  2 juli 2015 at 8:41 am
 • Reply Kiss & Make-up

  Succes met je herexamens. Maar je hebt gelukkig toch ook leuke dingen om naar uit te kijken! Ik vertrek binnenkort ook naar Frankrijk.

  2 juli 2015 at 9:06 am
 • Reply Michaela J.

  Succes met je herexamens! Leuke plannen heb je wel 😉

  2 juli 2015 at 4:47 pm
 • Reply Jana

  Ik weet pas morgen mijn punten en dan kan ik eindelijk ook mijn vakantie plannen. Nog niet aan die herexamens denken, geniet eerst maar goed van je vakantie!

  2 juli 2015 at 6:17 pm
 • Reply Maaike

  Wat gaaf dat je op kamers gaat in Brussel! Het scheelt in ieder geval met de reistijd, dat is behoorlijk fijn 🙂

  2 juli 2015 at 7:26 pm
 • Reply Essential Honesty

  Succes!! Ik ben ook een ex-HAWE'er, en ik had er ook drie in m'n eerste jaar (HaFi, Recht & Vennootschapsboekhouden ..) en daarna nooit geen meer! DUIMEN!!

  2 juli 2015 at 8:33 pm
 • Reply Merdjelin

  Heel veel succes met je herexamen! En wat een vette zonnebril! x

  3 juli 2015 at 4:41 pm
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.