Update: op kot, (her)examens en vakantieplannen!

Sinds gisteren weet ik eindelijk mijn uitslag en kan ik mijn vakantie eindelijk gaan ‘plannen’. Ik vertel jullie meer over mijn vakantie en hoe mijn examens waren.

(her)examens

Begin dit schooljaar startte ik met de opleiding handelswetenschappen. Mijn eerste examenperiode verliep niet van een leien dakje, daarover konden jullie al eerder lezen (gemist? klik hier). Ik had toen 4 herexamens en dat ik behoorlijk veel. Tijdens de tweede periode heb ik meer mijn best gedaan en iets vaker de boeken boven gehaald en sinds gisteren weet ik mijn uitslag. Ik heb nog 1 herexamen erbij. In totaal moet ik dus 5 examens van de 18 opnieuw afleggen in augustus. Dat is nog te doen. Mijn buisvakken zijn taalvakken (Frans, Engels & Spaans), psychologie en mens&organisatie. In de vakantie moet ik dus nog eventjes goed studeren!

Kot

Volgend schooljaar zit ik op kot! De reisduur van mijn woonplaats naar Brussel vind ik echt super lang en ik was het meer dan beu. Samen met een vriendin heb ik een leuk kot gevonden en onze kamers zijn vlak naast elkaar. Nu zal ik ongeveer 20 minuten onderweg zijn in plaats van 1 uur en 30 minuten.

Vakantieplannen

De eerste 3 weken van juli werk ik terug bij C&A in Brussel en tussendoor ga ik genieten van het mooie weer en shoppen met mijn mama. Nadien neem ik nog even rust en zal ik met mijn familie naar zee vertrekken. In augustus moet ik studeren voor mijn herexamens en in september vertrek ik met enkele vriendinnen naar Frankrijk. Daar kijk ik echt al naar uit!
Wat zijn jouw vakantieplannen?
Liefs, Ellen

9 reacties

  1. Succes met je herexamens. Maar je hebt gelukkig toch ook leuke dingen om naar uit te kijken! Ik vertrek binnenkort ook naar Frankrijk.

  2. Ik weet pas morgen mijn punten en dan kan ik eindelijk ook mijn vakantie plannen. Nog niet aan die herexamens denken, geniet eerst maar goed van je vakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *