Update | Eerste schooldag & domeinnaam!

Afgelopen maandag was het mijn eerste dag op de universiteit van Brussel. We kregen in de voormiddag uitleg en leerde zo meer over mijn studie (handelswetenschappen) en de studentenverenigingen. In de middag bood de school een spaghetti aan en at ik dit op met mijn nieuwe klasgenootjes. Vervolgens kregen we een mini rondleiding door Brussel en leerden we zo de verschillende cafés kennen. Nu zijn we enkele dagen verder en begin ik de lokalen en klasgenoten te herkennen.
Ik ben een pendelstudent, daardoor ben ik elke dag zo’n twee uur en half onderweg naar en van school. ’s Ochtends moet ik extra vroeg opstaan en al om 6u45 mijn huis verlaten. Dat is toch even wennen na mijn drie maand vakantie waarin ik kon uitslapen tot de middag.
Mijn school zit in de buurt van de Nieuwstraat en de verleiding om te shoppen is best groot. Elke dag passeer ik langs de New Look, H&M en Di. Dit zijn mijn favoriete winkels en ga dus vaak een kijkje nemen. De verleiding om elke dag te shoppen is dus groot.
Als je mij volgt via twitter weet je het misschien al, maar sinds kort heb ik een domeinnaam gekocht. Dit deed ik via Antagonist. Ik werk nog steeds via blogger, daarmee dat ik enkel een domeinnaam kocht voor ongeveer 12 euro per jaar. Dit is een stap vooruit! Vanaf nu kan je mijn blog vinden onder www.ellenismyname.be!
Liefs, Ellen

 

Volg mij via bloglovin – twitter – instagram – youtube

13 reacties

  1. Proficiat met je domeinnaam! € 12 per jaar is echt niks… Fijn dat je studeert in Brussel. Ik heb ooit verpleegkunde gevolgd aan de HUB (vlakbij de nieuwstraat). De studie was niet mijn ding, maar ik heb er wel veel geld op gedaan, haha! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *