Waarom ik geen typische beautyblogger ben

Typische beautyblogger

Ellenismyname.be is voornamelijk een beautyblog met af en toe een fashion en lifestyle gerelateerd artikel, maar ik ben totaal geen typische beautyblogger. Een beautyblogger is naar mijn mening iemand die er steeds goed uit ziet met de perfecte make-up look en een verzorgd kapsel. Ik wijk daar behoorlijk van af en ik vertel je waarom. 

Ik heb ’s ochtends niet de tijd om een uitgebreide make-up look te maken en om mijn haar in model te brengen. Voor een schooldag bestaat mijn make-up uit een laagje BB cream, concealer, poeder, blush, mascara en (soms) een lipstick. Super simpel en dit neemt niet veel tijd in beslag. Wanneer ik op stap ga, neem ik wel de tijd om een uitgebreide make-up look te maken en daar kan ik best een uurtje mee zoet zijn.

Daarnaast heb ik alles zelf geleerd qua make-uppen door Youtube filmpjes te kijken. Mijn mama draagt echt nooit make-up dus ik kon ook niet terecht bij haar voor vragen omtrent make-up en het aanbrengen daarvan. Ik ben dus totaal geen expert en kan mijn lezers dan ook geen professioneel advies geven, alleen mijn eigen mening over producten. Op mijn blog moet je dus niet zijn voor de mooiste ooglooks, daarvoor kan je beter eens een kijkje nemen op de blog van Anneloes. Wel vind het leuk om met oogschaduw te experimenten en nieuwe technieken te ontdekken waardoor mijn ooglooks steeds beter worden. Make-up mooi aanbrengen is vooral veel oefenen en proberen.

Met deze dingen is volgens mij helemaal niets mis mee, maar daarom denk ik soms dat ik niet thuis hoor in de beautyblogger wereld. Ik vind het erg leuk om producten te ontdekken en mijn mening met jullie te delen, maar daarom ben ik nog geen ‘echte’ typische beautyblogger, alleen een beautyliefhebber.

Als jij de term beautyblogger hoort, waaraan denk jij?

Liefs, Ellen

9 reacties

  1. Ik ben ook geen échte beautyblogger, ik blog gewoonweg graag over de producten die ik koop. Als ik dat woord hoor denk ik ook aan elke dag er goed uitzien en nooit een bad hair day hebben.

  2. Mijn blog gaat eigenlijk ook over van alles, hoewel ik wel veel over beauty plaats. Make-up vind ik heerlijk, maar ik maak mijzelf ook niet iedere dag op. Af en toe eigenlijk.(moet er niet aan denken…;))

  3. Ach je hoeft jezelf ook niet in een hokje te plaatsen toch? Ik ben ook geen typische beautyblogger, ik ben een eigewijze beautyblogger haha! Geef ook altijd een eerlijke mening, hey en mijn winged eyeliner is ook maar 2x per jaar on fleek. Wij doen wat wij leuk vinden, dat is het belangrijkste.

  4. Wat grappig, ik had laatst een artikel met dezelfde titel. Ik kan opzich wel leuke ooglooks maken, maar lang niet zo mooi als Anneloes bijvoorbeeld en op de foto krijgen is helemaal een ramp!

  5. Ik herken mijzelf hier eigenlijk ook best in. Ik maak tijdens mijn werkweek ook nooit uitgebreide looks, daar heb ik gewoon geen tijd voor. Toch vind ik het leuk om met make-up bezig te zijn en nieuwe producten uit te testen. Dit deel ik dan weer graag via mijn blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *