Follow:
Lifestyle

Waarom ik geen typische beautyblogger ben

Typische beautyblogger

Ellenismyname.be is voornamelijk een beautyblog met af en toe een fashion en lifestyle gerelateerd artikel, maar ik ben totaal geen typische beautyblogger. Een beautyblogger is naar mijn mening iemand die er steeds goed uit ziet met de perfecte make-up look en een verzorgd kapsel. Ik wijk daar behoorlijk van af en ik vertel je waarom. 

Ik heb ’s ochtends niet de tijd om een uitgebreide make-up look te maken en om mijn haar in model te brengen. Voor een schooldag bestaat mijn make-up uit een laagje BB cream, concealer, poeder, blush, mascara en (soms) een lipstick. Super simpel en dit neemt niet veel tijd in beslag. Wanneer ik op stap ga, neem ik wel de tijd om een uitgebreide make-up look te maken en daar kan ik best een uurtje mee zoet zijn.

Daarnaast heb ik alles zelf geleerd qua make-uppen door Youtube filmpjes te kijken. Mijn mama draagt echt nooit make-up dus ik kon ook niet terecht bij haar voor vragen omtrent make-up en het aanbrengen daarvan. Ik ben dus totaal geen expert en kan mijn lezers dan ook geen professioneel advies geven, alleen mijn eigen mening over producten. Op mijn blog moet je dus niet zijn voor de mooiste ooglooks, daarvoor kan je beter eens een kijkje nemen op de blog van Anneloes. Wel vind het leuk om met oogschaduw te experimenten en nieuwe technieken te ontdekken waardoor mijn ooglooks steeds beter worden. Make-up mooi aanbrengen is vooral veel oefenen en proberen.

Met deze dingen is volgens mij helemaal niets mis mee, maar daarom denk ik soms dat ik niet thuis hoor in de beautyblogger wereld. Ik vind het erg leuk om producten te ontdekken en mijn mening met jullie te delen, maar daarom ben ik nog geen ‘echte’ typische beautyblogger, alleen een beautyliefhebber.

Als jij de term beautyblogger hoort, waaraan denk jij?

Liefs, Ellen

Share on
Leave a comment

Dit vind je misschien ook leuk

9 Comments

 • Reply Whitley

  Dan ben ik duidelijk ook geen echte beautyblogger haha! Leuk om te lezen en ik herken mij hier zeker in 🙂

  xx

  2 november 2015 at 11:19 am
 • Reply Sanne

  Ik ben ook geen échte beautyblogger, ik blog gewoonweg graag over de producten die ik koop. Als ik dat woord hoor denk ik ook aan elke dag er goed uitzien en nooit een bad hair day hebben.

  2 november 2015 at 11:21 am
 • Reply alexa

  ik vind dan ook wel dat je veel en vaak over make-up schrijft maar ik vind juist dat ook persoonlijke artikelen en af en toe wat lifestyle ook wel mag hoor.

  2 november 2015 at 11:39 am
 • Reply Babs

  Mijn blog gaat eigenlijk ook over van alles, hoewel ik wel veel over beauty plaats. Make-up vind ik heerlijk, maar ik maak mijzelf ook niet iedere dag op. Af en toe eigenlijk.(moet er niet aan denken…;))

  2 november 2015 at 12:46 pm
 • Reply Sabine

  Ach je hoeft jezelf ook niet in een hokje te plaatsen toch? Ik ben ook geen typische beautyblogger, ik ben een eigewijze beautyblogger haha! Geef ook altijd een eerlijke mening, hey en mijn winged eyeliner is ook maar 2x per jaar on fleek. Wij doen wat wij leuk vinden, dat is het belangrijkste.

  2 november 2015 at 1:27 pm
  • Reply Ellen

   Daar heb je helemaal gelijk in!

   2 november 2015 at 1:41 pm
 • Reply Jeapiebel

  Dan denk ik aan vrouwen die over make-up review schrijven. Ik vind het altijd leuk om te lezen en ik schrijf er zelf af en toe ook over..

  2 november 2015 at 3:17 pm
 • Reply Mariëlle

  Wat grappig, ik had laatst een artikel met dezelfde titel. Ik kan opzich wel leuke ooglooks maken, maar lang niet zo mooi als Anneloes bijvoorbeeld en op de foto krijgen is helemaal een ramp!

  3 november 2015 at 8:53 pm
 • Reply Sanne Makeupgorgeous

  Ik herken mijzelf hier eigenlijk ook best in. Ik maak tijdens mijn werkweek ook nooit uitgebreide looks, daar heb ik gewoon geen tijd voor. Toch vind ik het leuk om met make-up bezig te zijn en nieuwe producten uit te testen. Dit deel ik dan weer graag via mijn blog.

  11 november 2015 at 4:15 pm
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.