Top 5 meest bekeken artikelen!

Sinds kort heb ik de 300 bloglovin volgers bereikt! Hier ben ik echt super trots op! Aangezien ik de laatste tijd veel nieuwe lezers heb bijgekregen, leek het mij leuk om de top 5 van de best bekeken artikelen op een rijtje te zetten. Veel leesplezier!
Iedereen houdt wel van shoplogs. Ik kocht aardig wat items bij Pull & Bear, New Look en The Body Shop!
Deze lipstick van Essence is echt een pareltje. Het blijft lang zitten, is budget en heeft daarnaast een prachtige kleur. Deze gebruik ik nog regelmatig!
Een inspiratie post kan ook niet ontbreken in mijn top 5 van best bekeken artikelen. Ik laat in dit artikel zien hoe ik sandalen zou combineren en mijn favoriete paar.
Elke maand verschijnt er een favorieten artikel op mijn blog. Hierin toon ik de producten die ik de afgelopen maand veel gebruikt heb. De favorieten van de maand april is het tweede best gelezen artikel op mijn blog.
In dat artikel somde ik mijn doelen op die ik wou bereiken met mijn blog. Hiervan heb ik al een aantal bereikt (waaronder de 250 bloglovin volgers!).
Ik kan het nog altijd niet geloven dat ik de 300+ volgers bereikt heb! Ik wil jullie allemaal bedanken!! 
 
Liefs, Ellen
Volg mij via bloglovin – twitter – instagram – youtube

15 reacties

  1. Tel daar maar nog een extra volger bij, want sinds vandaag volg ik jou nu ook! En dankzij jou ga ik deze week nog naar Kruidvat proberen te gaan om die Essence lipstick te bemachtigen, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *