Tips om een kaartje te personaliseren!

Tips om een kaartje te personaliseren!

Wanneer ik een verjaardagsfeestje heb, vind ik het leuk om een cadeau uit te kiezen met bijhorend verjaardagskaartje. Ik probeer zowel het cadeau als het kaartje te personaliseren. Ik geef in deze blogpost enkele tips hoe je een wenskaart kan personaliseren!

FOTO’S: Een kaartje met enkele leuke foto’s van jou en je vriendinnen of mama is altijd een leuk idee. Zo is de kaart meteen een stuk persoonlijker en geef je niet gewoon een standaard kaart. Wanneer ik een kaartje zou maken voor mijn mama haar verjaardag, probeer ik foto’s te verzamelen van dingen die ze leuk vindt. Zo zou ik een kaart maken met foto’s van onze hondjes, bloemen, kaarsen,… Wanneer je foto’s uitzoekt, let er dan wel op dat de foto’s van goede kwaliteit zijn en goed belicht zijn!

Tips om een kaartje te personaliseren!

PERSOONLIJKE TEKST: Een kaartje is niet compleet zonder tekst! Je kan gewoon ‘gelukkige verjaardag’ schrijven, maar evengoed kan je er een heel persoonlijk bericht van maken. Je kan schrijven wat je die persoon toewenst, wat die persoon voor jou betekent,… Reken er maar op dat jouw kaart bewaard wordt! Als je geen inspiratie hebt voor een leuke tekst, kan je eens rondsurfen op het internet want daar vind je veel l
euke tekstjes!

STICKERS: Vervolgens kan je nog enkele stickers toevoegen. Wat dacht je van een kusje naast je naam? Dit is een leuke toevoeging aan de kaart!

Tips om een kaartje te personaliseren!

Met deze tips kan je nu aan de slag om zelf een fotokaart te maken en dit kan via de website van Greetz! Je kan hier trouwens ook terecht voor bloemen, ballonnen, dranken, chocolade,… die je kan personaliseren. Als je een kleine (of grote) attentie wil geven aan iemand, kan je dus eens kijken op deze webshop! Ze verkopen er zelfs cadeauverpakkingen van Rituals!

Liefs, Ellen

Samenwerking

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *