The Blogger Love-Tag

Laatst kwam ik een leuke tag op de blog van Anne tegen. De vragen vond ik zo leuk dat ik besloot om deze tag ook in te vullen. Veel leesplezier!
Wat was de eerste blog die je ooit tegenkwam?
Ik was op youtube op zoek naar een filmpje hoe je mooi oogschaduw kon aanbrengen. Natuurlijk belande ik op het kanaal van Vera. Zo kwam ik op haar blog en surfte ik dagelijk naar haar leuke blog.
Favoriete blogs?
Ik heb meerdere blogs die ik graag lees, maar mijnย  ultieme favoriet is toch wel de blog van Diana. Diana haar filmpjes zijn super leuk, jammer genoeg schrijft ze minder geschreven artikelen. Naast deze blog lees ik de blog van Laura ook graag. Op haar blog ben ik gastblogger! Haar blog bevat veel reviews en ze heeft een leuke schrijfstijl, neem zeker een kijkje!
Best blogging friends?
Mmm… Ik heb nog geen enkele blogger in real life gezien, maar ik heb wel regelmatig mailcontact met Britt, super lieve meid!
Noem een blog die je dingen/producten laat kopen.
Als ik een nieuwe mascara moet hebben, lees ik eerst een review van Vera en Aranka. Ze hebben volgens mij veel kennis van beautyproducten.
Vijf blogs die iedereen moet lezen.
Je favoriete manier om blogs te lezen.
Bloglovin.
Bloggers die je inspireren.
Mascha! Ze heeft altijd leuke en originele artikelen, ook haar filmpjes vind ik altijd leuk om te bekijken.
Favoriete blog design.
De blog van Jiami heeft een mooi lay-out ook de blog van Anne vind ik mooi!
Je favoriete ding om over te bloggen.
Nagellak! Ik zou hierover meer moeten bloggen en nail art maken, maar ik het het druk druk druk! Hier komt snel verandering in!
Je mag deze tag altijd overnemen!Liefs, Ellen

19 reacties

  1. Leuk om te lezen! Ik wil ook nog even een compliment geven over je blog: Wat schrijf je toch enorm leuk! Je hebt echt een passie voor schrijven. Ik kijk elke dag met plezier op je blog.
    X vanilles-x.blogspot.nl

  2. Wauw, leuk om te lezen Ellen. Precies wat vanilles zegt, je schrijft echt leuk. Gewoon leuk om te lezen, en super knap dat je 2 blogs hebt.

    Liefs nailsbyfml

  3. Leuk om te lezen, mascha inspireert mij ook heel erg ik ben eigenlijk een beetje begonnen door haar!!! Wat lief van je dat ik tussen de top 5 blogs die je moet lezen zit ๐Ÿ˜€ xxxxx

  4. Leuke tag! En heel leuk ingevuld! Ik heb trouwens jouw logo op mijn site geplaatst, omdat je laatst zo'n lief artikel geschreven had! Als je het niet leuk vind, haal ik het er weer van af ๐Ÿ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *