Succesformule voor je blog? / Blog TAGDoor Denise werd ik afgelopen week getagd om de Blog TAG in te vullen. Normaal verschijnt er nauwelijks een TAG op mijn blog, maar deze vond ik te leuk om niet in te vullen. Ik geef enkele ‘achter de schermen’ informatie mee over mijn blog!

Hoe lang blog je al?
Mijn blog zelf bestaat al bijna 2 jaar, maar ik blog nog maar een jaar en half echt actief. Het eerste half jaar legde ik de lat te hoog voor mijzelf en hield het daarom niet lang vol. In december 2013 heb ik het bloggen terug opgepakt en sindsdien ben ik niet meer gestopt.
Op welk punt denk je te stoppen?
Van zodra ik geen plezier meer uit het bloggen ga, stop ik. Het lijkt mij heel moeilijk om een blog te onderhouden als je het niet graag doet.
Wat is het leukste aan bloggen?
Het leukste aan bloggen is toch wel het creatief bezig zijn. Ook vind ik het leuk dat ik via mijn blog verschillende dingen leer. Zo ben ik al iets beter geworden in het schrijven van blogpost en in het fotograferen van producten.
Wat is het minst leuke aan bloggen?
Moeilijke vraag! Echt mindere kanten heeft het bloggen niet. Het enige minder leuke kantje aan bloggen is dat het veel tijd kost. Ik zie bloggen als een hobby, dus ik vind het helemaal niet erg om hieraan tijd te besteden.
Welke website gebruik jij?
Ik werk met blogger. Een heel fijn en simpel systeem. Velen zeggen dat je niet veel kan met blogger, maar dat vind ik niet. Oké, het is een simpel programma, maar je kan er vele kanten mee op.
Wie zijn jouw favoriete bloggers?
Ik heb niet echt favoriete bloggers, want dit wisselt erg vaak. Mijn favoriete bloggers zijn op dit moment Fien, Rani en Jana. Alle 3 Belgische bloggers en ze hebben erg leuke artikelen!
Wie staat er op jouw samenwerkingslijst?
Ik ben nog maar een kleine blogger, dus erg veel samenwerkingen heb ik niet lopen. Een bedrijf waarmee ik onlangs heb samengewerkt is Daniel Wellington. Ik vond het heel erg leuk dat ze mij gecontacteerd hebben.
Wat heb je al bereikt met je blog?
Door het bloggen heb ik mijn liefde voor het schrijven ontdekt, een echt ontdekking vind ik zelf. Verder vond ik het echt bizar toen ik mijn eerste pakketje kreeg (dit was trouwens van Demak’up). Ik vind het steeds bijzonder als een bedrijf zomaar iets naar mij verstuurd!
Wat is je geheim voor een succesvolle blog?
Een succesvolle blog is meestal een blog met een duidelijke onderwerp en is met liefde geschreven. Er zijn tegenwoordig al zoveel blogs, dus probeer uniek te zijn. Moeilijke opgave. Laat je vooral niet te veel beïnvloeden door wat andere bloggers doen. Het belangrijkste is dat jij met plezier artikelen schrijft!
Liefs, Ellen
Volg mij via Bloglovin – Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

15 reacties

  1. Ik vind blogger ook echt heel erg fijn werken, ik had hiervoor wordpress maar vond dat echt niks. Je kan idd best veel kanten op met blogger.

  2. Ooh, wat fijn om te horen dat ik één van je favoriete bloggers ben <3 Ik lees jouw blog ook met veel plezier! Snel eens een bloggers-meeting organiseren he! 😀

  3. Leuk om te lezen 🙂 en handige tips… zeker nu wij ook vanaf vandaag online zijn op , best spannend zo'n eerste dag online 🙂

    Succes met je blog! xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *