Steden die ik als millennial wil bezoeken

millennial-steden

Een van mijn voornemens van 2019 was om meer te reizen. Net zoals veel millennials trek ik er graag op uit om nieuwe steden te ontdekken en ervaringen op te doen. Zo vertrek ik dit jaar naar Napels en New York. In deze blogpost bespreek ik welke plaatsen is nog graag wil bezoeken en die menig millennial op het lijstje heeft staan.

Miami

Bij Miami denk ik aan mooie standen, palmbomen en het zonnig klimaat. Miami lijkt mij de ideale locatie om een rondreis door Florida te plannen. Ik vind de Amerikaanse cultuur ontzettend interessant en daar leer je zeker meer over tijdens de rondreis. Op deze manier kom je op plekken die je anders misschien minder snel zou bezoeken.

Bali

Als er één plek is waar veel millennials op vakantie willen gaan, dan is het wel een vakantie naar Bali. Op Instagram lijkt het wel alsof iedereen er al geweest is en zie je de prachtigste foto’s voorbij komen. Ik ben hierdoor getriggerd en het lijkt mij ontzettend tof om te relaxen aan een infinity zwembad in Bali. Daarnaast staat Bali bekend om haar prachtige en diverse natuur zoals watervallen, het regenwoud en de rijstvelden.

Ijsland

Ijsland is nu wel geen stad, maar ik voeg het toch even in dit lijstje toe. Hier ga je niet voor de warmte, maar ga je om de prachtige natuurelementen te bezoeken. Dit is vaak een rondtrekreis waar je kan zwemmen in de warmwaterbronnen en de zwarte kusten kan ontdekken. Daarnaast kan je tijdens de juiste periode het noorderlicht zien. Hoe magisch is dat?

Naast Miami, Bali en Ijsland heb ik nog wel meer vakantiebestemmingen op mijn lijstje staan. Zo zijn er ook een heleboel Europese steden die ik wil bezoeken zoals Alicante, Malaga, Malta en het land Bulgarije. Hoe zit dat bij jou? Kriebelt het om te vertrekken? Bij Tui kan je terecht om je volgende vakantie te boeken.

Welke steden wil jij graag bezoeken?

Liefs, Ellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *