Spring Beauty Wishlist

Flormar Lipstick

Deze week ontdekte ik per toeval dat er in Brussel een Flormar in de City2 zit. Hiervan was ik niet op de hoogte! In Amsterdam maakte ik voor de eerste keer kennis met Flormar. Omdat ik niet veel tijd had om te shoppen, kocht ik er niets. Nu dat er eentje in mijn buurt zit, kan ik het niet laten om na de examens een lipstick te kopen.

Kiko Tri-Bal Soul Baked Blush €14,50

Kiko is (helaas) niet makkelijk verkrijgbaar in België. De enige manier om iets van Kiko te bemachtigen, is via de webshop. Alleen houden de verzendkosten mij tegen om een bestelling te plaatsen. Deze blush staat op mijn verlanglijstje en wanneer ik nog eens naar Lille ga, neem ik dit zeker mee!

Bobbi Brown Brightening Brick Blush €50,50

Bobby Brown is een luxemerk en dat merk je aan de prijzen van de producten. Ik vind deze blush echt prachtig en als ik ooit veel geld heb, koop ik deze meteen. Voor nu staat de blush op mijn wishlist.

Essie Sprankle On Top €9,99

Ik hoef jullie niet meer te vertellen dat ik dol ben op de nagellak van Essie. Deze nagellakjes brengen fijn aan en blijven lang zitten. Een meisje kan nooit genoeg nagellak hebben en daarom kan Sprankle On Top niet ontbreken in mijn collectie.

Benefit Roller Lash Mascara €25,00

Een mascara waar tegenwoordig veel over geschreven wordt, is de Benefit Roller Lash Mascara. Op dit moment gebruik ik They’re Real mascara van Benefit en dit is echt een grote favoriet geworden. Over de Roller Lash hoor ik alleen maar goede commentaren en dat maakt mij extra benieuwd. Na mijn examens ga ik deze mascara aankopen als beloning voor mijzelf. Ik kijk er al naar uit!
Wat staat er op jouw wishlist?Liefs, Ellen

9 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *