Spam je blog!

Vandaag heb ik mijn laatste examen en in de namiddag ga ik wat blogs lezen. Omdat ik graag nieuwe blog ontdekt, krijg je de kans om in de reacties jouw blog achter te laten. Vermeld er eventjes bij waarover jouw blog gaat en waarom ik een kijkje op jouw blog zou moeten nemen!
Volg je mij nog niet op bloglovin? Klik hier!
Liefs, Ellen
Volg mij via Bloglovin – Twitter – Facebook – Instagram – Youtube 

20 reacties

 1. Lief dat we mogen spammen! Ik blog voornamelijk over beauty (budget producten), lifestyle en fashion maar in mijn archief kan je nog veel meer onderwerpen vinden. Niet iedereen kan zich immers chanel veroorloven en ik ook niet dus ik vind het leuk om reviewen te schrijven over producten die betaalbaar en van goede kwaliteit zijn. Tegenwoordig review ik ook steeds meer over wat duurdere producten, ook dit vind ik leuk om te doen, want wie wilt zich nou niet een keer verwennen met een wat duurder product? Alsnog blijf ik een grote budget liefhebber.

 2. Ik heb zelf niet echt een blog, maar schrijf wel meermaals per week voor die van mijn beste vriendin Veronique. Je kan ons vinden op .
  Het zou natuurlijk ontzettend fijn zijn als je een kijkje wil nemen, en nog leuker als je ons zou gaan volgen! 🙂

  We schrijven over erg uiteenlopende dingen, waar beauty en lifestyle de lichte overhand nemen. Maar we schrijven ook over ons eigen leven, films & muziek…

  Kortom, een erg gevarieerde blog die het bekijken waard is! 😉

 3. Leuk dat we mogen spammen! Ik ben Marijke, ook een belgische blogger en ik blog op http://marykejane.blogspot.com. Op mijn blog post ik over allerlei zaken die me bezighouden en waar ik van hou (lees: beauty, fashion, lifestyle). Ik probeer mijn blog ook zo persoonlijk mogelijk te houden, zo maakte ik mijn lay-out helemaal zelf, post ik vaak persoonlijkere artikels en reageer ik dolgraag op de reacties die ik ontvang van mijn lieve lezers! Neem jij ook snel een kijkje op mijn blog? xx

 4. Leuk dat we mogen spammen! Ik ben Marijke, ook een belgische blogger en ik blog op http://marykejane.blogspot.com. Op mijn blog post ik over allerlei zaken die me bezighouden en waar ik van hou (lees: beauty, fashion, lifestyle). Ik probeer mijn blog ook zo persoonlijk mogelijk te houden, zo maakte ik mijn lay-out helemaal zelf, post ik vaak persoonlijkere artikels en reageer ik dolgraag op de reacties die ik ontvang van mijn lieve lezers! Neem jij ook snel een kijkje op mijn blog? xx

 5. Je examens zijn nu vast klaar, toch? Ben blij dat ze eindelijk klaar zijn! Ik duim ervoor dat je inzet beloont wordt!

  Ik ben Britt, een meisje van 14 jaar. Mijn blog is Een blog waarop ik alles deel wat me bezighoudt. Hoe ik denk over dingen. Wat ik leuk vind. Ik geef je dus een kijkje recht in mijn gedachten. Een soort van persoonlijk dagboekje dat ik vol schrijf naar hartenlust. Met een positieve, stralende kijk erop. Want dat is wat de naam weerspiegelt.

 6. Leuk om even te mogen spammen!
  Mijn blog gaat over nail art en ik blog op weeklynailart.blogspot.nl
  Ik blog minstens 2 keer in de week. Ik zet minstens één keer per week een nieuwe nail art tutorial online.
  Pssst, ik heb bloglovin, ben je m'n nieuwe follower?

  Ik vind het trouwens ook leuk om andere blogs te lezen. Vooral als ze over nagellak enzo gaan 🙂

 7. Leuk! Op http://www.dutchfashioncafe.nlschrijf ik over beauty, fashion en lifestyle. Op het moment zie je vooral beauty reviews verschijnen, maar ik ben me ook aan het richten op inspiratie artikelen. Ik ben altijd erg benieuwd welke artikelen bij mijn lezers in de smaak vallen! Er komen nu twee artikelen per week online, op woensdag en zondag. Vanaf februari zullen dit er meer worden, omdat ik een half jaar geen school heb. Neem eens een kijkje! Als je een reactie achterlaat, zal ik ook zeker jou blog/website bezoeken!

  Liefs.

 8. Mijn blog vind je op . Ik ben een Belgische beauty blogger in Zwitserland en ik schrijf over alles dat met make-up en beauty te maken heeft. Kom dus gerust eens langs! X

 9. http://www.diolifestyle.nl is mijn persoonlijke fashion blog waar ik mijn passie voor mode deel. Ik laat regelmatig outfits zien, vertel alles over de laatste fashion trends en laat mijn eigen kledingstijl (een combinatie tussen een vrouwelijke- en een stoere kledingstijl) zien. Om zo hopelijk andere mensen te inspireren.

  Daarnaast schrijf ik over allerlei dingen die ik tegen kom in mijn leven en geef ik jullie graag een kijkje in mijn studentenleven.
  Kom je snel kijken? http://www.diolifestyle.nl

 10. Wat lief dat we weer even schaamteloos mogen spammen. Ik ben Jildou en ik deel al mijn verhalen op http://www.thejildoudiaries.nl. Ik woon sinds drie weken in Helsinki, Finland voor mijn Erasmus Exchange en ik schrijf vooral over de Finse mensen, leven als een student in Finland en wat ik hier zo al beleef in de sneeuw. Het is heus nog niet zoveel kouder dan in Nederland hoor. Ben je benieuwd hoe het leven van een uitwisselingsstudent eruit ziet en hoe we ons redden in een land waar de taal onwijs moeilijk is? Neem dan snel een kijkje 🙂 Liefs, Jildou

 11. Wat lief dat we weer even schaamteloos mogen spammen. Ik ben Jildou en ik deel al mijn verhalen op http://www.thejildoudiaries.nl. Ik woon sinds drie weken in Helsinki, Finland voor mijn Erasmus Exchange en ik schrijf vooral over de Finse mensen, leven als een student in Finland en wat ik hier zo al beleef in de sneeuw. Het is heus nog niet zoveel kouder dan in Nederland hoor. Ben je benieuwd hoe het leven van een uitwisselingsstudent eruit ziet en hoe we ons redden in een land waar de taal onwijs moeilijk is? Neem dan snel een kijkje 🙂 Liefs, Jildou

 12. Hoe gingen je Exames? Superlief dat we mogen spammen! Ik kijk gelijk even naar al deze blogs. Ik doe zelf ook even mee! Op mijn blog verschijnen posts over Fashion, Lifestyle, Interior en Inspiratie. Laatst heb ik nog een artikel in de categorie 'Art, Sketch, Draw 'n Stuff' geplaatst en ook plaats ik 'captured moments' (fotografie) En soms zul je er ook blogs de catagorie 'omnomnomnomnom' (food), 'take it easy, make it easy' (DIYs), 'tragical stories of my wallet' (shopblogs) en 'favorites in a frame' tegenkomen. En als ik ooit een wereldreis maak, kan je mijn verhaal er natuurlijk ook vinden! Van alles wat, waar ik lekker over schrijf.
  Check it out –> http://askyfullof-stars.blogspot.nl

 13. Wat lief dat we mogen spammen!

  Op http://www.diysforyouandme.weebly.com, blog ik als 14-jarig meisje al bijna een jaar anoniem. Het is een blog vol inspiratie en positiviteit! Er komen dingen voorbij als DIY's, fotografie, tuinieren, mijn glutenallergie en nog veel meer!
  Kortom zeker de moeite waard om er eens een kijkje te nemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *