Shoppen in Leuven / Plog 8 april 2016

In de paasvakantie studeerde ik veel en om toch eens een dagje te ontspannen, ging ik met mijn mama shoppen in Leuven. Leuven heeft ontzettend veel leuke winkeltjes en we hebben veel kunnen shoppen! Ik neem je mee tijdens een dagje shoppen!

Shoppen in Leuven

Ik kan beter studeren op kot dan thuis en daarom was ik de tweede week van de paasvakantie in Leuven. Vrijdag kwam mijn mama met de trein naar Leuven en ik haalde haar op. Eerst dronken we nog een kopje koffie en daarna konden we beginnen met shoppen!

Shoppen in Leuven

Het stadhuis van Leuven, wie herkent dit?! Na een uurtje winkels te bezoeken, hadden we honger gekregen. Ik at eerder al bij Domus met Romina en Anke en ik wou hier wel opnieuw eten. Deze balletjes in tomatensaus waren echt super lekker! Mijn mama at een lasagne en deze was ook lekker!

Shoppen in Leuven

Na het eten even een foto nemen voor deze plog! Bij Planet Parfum testte ik verschillende lipsticks uit en zo zag mijn hand er uit na afloop! Ik heb een mooie lipstick van Yves Saint Laurent gezien, maar deze nam ik niet mee. Hiervan heb ik wel spijt!

Shoppen in Leuven

Op de Bondgenotenlaan vind je héél veel winkel, waaronder ook Blokker. Ik zag deze super leuke kopjes en een marmeren lijstje. Ze hebben tegenwoordig echt leuke interieur spulletjes bij Blokker!

Shoppen in Leuven

Ook deze glazen kistjes zag ik bij Blokker en dit lijkt mij ideaal om sieraden of om lipsticks in op te bergen! Omdat ik na de vakantie een belangrijke presentatie had voor school, zocht ik een mooi en deftig kleedje. Bij Inno Gallerij zag ik een aantal mooie kleedjes. Uiteindelijk nam ik twee jurkjes mee en een blazer. Dit komt zeker van pas de komende periode want ik heb een aantal events en presentaties gepland.

Shoppen in Leuven

Tijd voor een rustpauze! We aten een lekker ijsje met aardbeien bij Vangrootloon (een tearoom) en dronken een koffie. Daarna konden we terug shoppen!

Shoppen in Leuven

Na het shoppen, ging ik terug naar mijn kot met mama om mijn valies te maken en om mijn gekochte spulletjes uit te testen. Ik kocht onder andere nieuwe letters en figuurtjes (flamingo, eenhoorn) voor mijn lightbox. Super leuk!

Daarna was het tijd om de trein naar huis te nemen en ’s avonds keek ik nog een film.

Shop jij graag in Leuven?

Liefs, Ellen

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *