Shoplog Kruidvat en Estetika beurs

Twee weken geleden liep ik nog eens de Kruivat binnen. Dit was echt al een hele tijd geleden, aangezien er in Brussel geen filiaal zit. Ik kocht dan ook redelijk wat beauty spulletjes. Vorige week was het Estetika beurs en daar ging ik met mijn mama naar toe. Op deze beurs staan er heel veel standen met verzorging, nagel en make-up producten. Ook daar heb ik aardig wat gekocht. Kijk je even mee naar mijn aankopen?

Kruidvat

Op dit moment gebruik ik een wit matterend poeder van Essence om mijn foundation mee af te poederen. Deze is bijna op en ik wou de variant van Catrice eens proberen. Ik kocht de Catrice Prime And Fine Mattifying Powder voor €4,99. Ook mijn oogschaduwbasis was aan vervanging toe en kocht de variant van Catrice. Ik deed onlangs een vergelijking tussen de oogschaduwbasis van Essence en Catrice, dit artikel kan je hier lezen. Mijn first impressie artikel over de LashBOOST van Catrice kan je hier lezen. Dit serum belooft 18% meer wimperlengte na 30 dagen. Ik ben benieuwd! Verder kocht ik nog 2 framboos kleurige lipsticks van NYC en Bourjois.

 

Estetika beurs

Bij één of andere stand kon je Naked paletten kopen voor 20 euro per stuk. Waarschijnlijk namaak, maar de kwaliteit leek mij goed. Ik kon het dan ook niet laten om het Naked 1 en Naked 3 palette te kopen. De kleuren van het Naked 2 palette spraken mij minder aan en dit kocht ik dan ook niet. Ook kocht ik een lippenseel en blending kwast voor ongeveer 3 euro per stuk. Als laatste kocht ik nog 2 paar oogmaskers. Dit wou ik altijd eens proberen, maar is redelijk moeilijk te verkrijgen in de winkels. Ik ben benieuwd!
Nog geen 5 minuten waren we binnen op de Estetika beurs en een man sprak ons aan. Hij demonstreerde hoe de producten van Aqua werkte. Ik was onder de indruk van de nagel buffer en kocht een volledige nagelverzorgingsset. In deze doos zit een buffer, nagelriemolie, vijl en handcrème. Fijne producten tot nu toe!
Op de beurs stond een stand waar je je haar kon laten krullen. Ik vond het effect zo mooi dat ik de krultang kocht. Het is een krultang van het merk MaxPro en kostte 60 euro. De krullen bleven bij een hele dag zitten en ik ben er tevreden mee.
Peggy Sage is voor mij een onbekend merk. Ze verkopen voornamelijk make-up producten en bij het swatchen was ik onder de indruk van oogschaduw in een goud/bruine kleur, maar dan in een potlood vorm.
Waarvan wil jij een review zien? 
Liefs, Ellen

16 reacties

  1. Leuke dingen heb je gekocht! Wel apart dat ze fake producten verkopen op een beurs, als er controle komt hebben ze een groot probleem…

  2. Wat heb je lekker veel geshopt! Ik heb het merk Peggy Sage ook maar sinds kort ontdekt. Ze hebben ook erg mooie highlighters en blushes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *