Shoplog Amsterdam | The Body Shop, Douglas, Mango, Vero Moda, Subdued, NYX & meer!

Tijdens mijn bezoekje aan Amsterdam ging ik ook even shoppen. Ik was op zoek naar een broek, jas en een vestje. Uiteraard kom je nog items tegen die leuk zijn, maar je eigenlijk niet nodig hebt en die moet je dan hebben. Benieuwd naar wat ik allemaal kocht in Amsterdam? Kijk mee :).

Als je van Brandy Melville houdt, zal je ook van Subdued houden! De stijl van deze winkels zijn vergelijkbaar. Ik kocht hier twee bloesjes. Het eerste topje beschrijft mijn dagen perfect, haha! Daarnaast kocht ik een bordeaux crop top met LOVE erop geschreven. Om de één of andere reden vond ik crop tops niet bij mij staan, maar toen ik dit exemplaar paste, was ik verliefd! Ik rekende 35 euro af voor de twee items.

 

 

 

Bij de Big Bazar kwam ik dit rode lakje van Calvin Klein tegen. Dit soort rood vind ik onwijs mooi en draag ik vaak. Voor 4 euro nam ik dit mee. Hierover komt binnenkort een artikel op mijn blog!
Bij The Body Shop heb ik veel gekocht voor mijn doen. Mijn huid is tegenwoordig erg onrustig. Ik heb droge plekjes, wat ik normaal niet heb en dat gecombineerd met puistjes. Niet leuk! De verkoopster raadde mij de ‘roze’ lijn van The Body Shop aan. Uiteindelijk kocht ik een scrub voor mijn gezicht en een face mist van deze lijn. Daarnaast kocht ik ook de Instablur (een primer). Hierover had ik al veel goede verhalen gehoord, dus ik ben benieuwd! Ik betaalde voor deze 3 producten 35 euro.

Dit kocht ik eigenlijk niet in Amsterdam, maar in Sluis. Ik zet het er toch even bij :). Dit is een lipbutter van Revlon in de kleur 045 Cotton Candy. Van dit merk heb ik nog nooit iets gekocht, dus ik ben benieuwd wat het gaat geven op mijn lippen. Dit was 12 euro.

Douglas kennen wij niet in België, maar hier verkopen ze heel leuke make-up merken. De Jumbo Eye Pencil van NYX trok mijn aandacht en nam een witte en bruine kleur mee. Aan de kassa verkochten ze een leuke lippenbalsem die je aan je sleutel kon hangen. Ik vond het wel een grappig product, dus kocht het. Voor deze drie producten betaalde ik ongeveer 15 euro.
Ik had behoefte aan een nieuwe broek en vond er eentje bij Mango. Deze is perfect qua lengte en sluit mooi aan. Deze broek was niet zo goedkoop (40 euro), maar volgens mij is dit wel van goede kwaliteit.
Mijn huidige jas had ik al twee winters aangedaan en deze was ik een beetje beu. Bij Vero Moda vond ik ongeveer hetzelfde model, maar in een ander kleurtje. Deze jas was 40 euro, wat ik heel erg vind meevallen. Misschien is het niet de warmste jas die ik ooit al heb gehad, maar tijdens de winter draag ik toch altijd veel laagjes eronder.

 

Zoals je ziet ben ik goed geslaagd in Amsterdam! Van sommige producten kan je nog een review verwachten, dus hou mijn blog in de gaten!

Liefs, Ellen

Volg mij via bloglovin – twitter

22 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *