Schoonheidssalon Leslie

Afgelopen weekend was het de opening van Schoonheidssalon Leslie in Viane (Geraardsbergen). Mijn ouders kregen een uitnodiging om een hapje en drankje te nuttigen en ik ging mee met mijn camera.

Leslie en Koen verbouwden hun garage tot een schoonheidssalon. Het resultaat mag gezien worden! Als je binnenkomt, is er eerst een ontvangstruimte waar ook meteen de producten uitgestald staan. Leslie werkt met producten van Artdeco. Verder verkoopt ze ook nog enkele leuke sieraden.

 

 

 

De behandelingsruimte is een super cleane en mooie ruimte, voorzien van een comfortabele massagestoel. Alles straalt rust uit.

 

Bij Schoonheidssalon Leslie kan je terecht voor gelaatsverzorgingen, pedicure, manicure, epilaties en massages. Voor een afspraak kan je contact opnemen met Leslie:

Edingseweg 504b
9500 Viane (Geraardsbergen)
collierleslie@msn.com

Mijn mama en ik zijn dol op nagellak. Ik draag vooral nagellak op mijn vingernagels, mijn mama op haar tenen. Omdat je nooit genoeg nagellak kan hebben, kochten we een nagellakje van Artdeco (553 Ceramic Nail Lacquer) in een mooie paarse kleur met glitters. Eén laagje is dekkend genoeg. Verder blijft de nagellak zo’n 3 dagen goed zitten. Perfect. Het nagellakje kost trouwens €6,95.

 

Liefs, Ellen

 

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *