Samenvatting 2019

Het jaar is bijna voorbij en dan blik ik graag even terug op wat ik het voorbije jaar heb meegemaakt. Ik sta niet graag te lang stil bij het verleden, maar soms is het eens goed om na te gaan wat voor veranderingen er allemaal gebeurd zijn in één jaar tijd. Daarom een korte samenvatting van 2019.

Samenvatting 2019

Afstuderen

2019 was het jaar waarin ik afstudeerde in Media & Entertainment Business. Na jaren hard werken, veranderen van opleiding en genieten van het studentenleven komt er een einde aan en behaalde ik mijn diploma. Iets waar ik ontzettend trots op ben.

Ik nam afscheid van mijn studententijd en kan niet wachten om de volgende stap in mijn leven te zetten.

Job zoeken en vinden

Na het afstuderen, heb ik genoten van een welverdiende vakantie en daarna begon de zoektocht naar een job. In deze video vertel ik meer over hoe het zoeken en vinden van een job niet altijd even makkelijk was. In november begon ik uiteindelijk met mijn eerste job in marketing in de beautywereld.

Veel reizen

Samenvatting 2019

2019 was het jaar waar ik ontzettend veel heb gereisd. Ik heb de smaak te pakken gekregen en ben veel weekendjes weg geweest en voor het eerst buiten Europa op vakantie gegaan.

Volgende steden bezocht ik: Napels, Londen, Parijs (2x), New York, Keulen, Aken. Eén voor één mooie plaatsen en ik heb er mooie herinneringen gemaakt. Ik hou van het bezoeken van steden, de cultuur leren kennen, nieuwe gerechten proberen en verdwalen in de straten. Dat er in 2020 nog meer reizen op de planning mogen staan!

Tijd maken voor vriendinnen

Samenvatting 2019
Samenvatting 2019

Nog meer dan afgelopen jaren bracht ik tijd door met vriendinnen. Samen een etentje plannen, op vakantie gaan of gewoon iets gaan drinken, meer moet dat niet zijn. De tijd die ik samen met vriendinnen doorbreng, zijn mij dierbaar!

Beter voor mijzelf zorgen

Ik nam een abonnement bij de fitness en sportte wekelijks twee tot drie keer. Hiervoor heb ik nooit gesport, maar zo kon het niet langer. Ik wou een betere conditie en door het sporten voelde ik mij ook beter in mijn vel. Daarnaast maak ik gezondere keuzes in mijn voeding en dit zorgde er voor dat ik voor het eerst in jaren dat ik trots ben op mijn lichaam.

Verder leerde ik mijn grenzen beter kennen en plande ik voldoende me time in. Af en toe een rustpauze inlassen, is nodig om de batterijen weer op te laden.

Ik kijk met een positief gevoel naar 2019. Het was een mooi jaar met veel mooie momenten die mij zullen bijblijven. Ik kijk uit naar 2020! Ik wens jullie alvast een gelukkig 2020!

Liefs, Ellen

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *