Polaprints om je kamer mee op te vrolijken!

Polaprints

De muren op mijn kot/studentenkamer waren behoorlijk leeg en ik zocht een manier om ze op te vrolijken. Eerst wou ik leuke muurstickers kopen en deze op de muur kleven, maar ik had schrik dat dit de muur zou beschadigen. Ik besloot om foto’s in polaroid vorm te laten afdrukken en deze op te hangen met washi tape. Dit geeft een leuk effect en zo stop ik wat meer persoonlijkheid in mijn kot. Kijk je mee naar het resultaat van de Polaprints? 

Ik bestelde 30 Polaprints op Webprint, op het eerste zicht lijkt dit weinig, maar 30 foto’s vinden die bij elkaar passen, is best moeilijk. Omdat ik mijn foto’s allemaal aan één muur wou hangen, wou ik dat al mijn foto’s bij elkaar pasten qua thema. Ik koos vooral foto’s van mijn vakantie met vriendinnen en van mijn citytrip naar Parijs en Londen. Op Webprint kan je trouwens, naast Polaprints, ook visitekaartjes, feestslingers, … laten afdrukken! Hoe leuk is dat!

PolaPrint 3

Het bestellen van deze polaroid foto’s gaat trouwens erg vlot en makkelijk. Door de save knop kan je eventueel de volgende dag verder werken met foto’s selecteren als je het even beu bent. Je kan er ook voor kiezen om een tekst onder de foto’s te schrijven (online of zelf met een stift), maar dit doe ik niet. Enkele dagen na mijn bestelling, ontving ik de polaroids in een mooi doosje en daar zitten al mijn foto’s in! Netjes verpakt zodat ze niet beschadigd aankomen. De foto’s zijn trouwens gedrukt op stevig papier en zien er goed uit.

PolaPrint 2

Ik ben echt tevreden met deze Polaprints! Ze geven mijn kot echt een persoonlijke touch! Ik ben trouwens van plan om binnenkort nog enkele details van mijn kot te delen, dus dan zien jullie waar ik deze foto’s heb opgehangen (en hoe leuk ze zijn!). Stay tuned!

Liefs, Ellen

6 reacties

  1. ah wat gaaf! Je ziet dit op het moment heel veel voorbij komen en ik vind het zo leuk! Ik roep al maanden dat ik nieuwe foto’s op mijn kamer wil, dit is een goede optie! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *