Plog 31/01: Shoppen in Antwerpen

Shoppen in Antwerpen

Om het einde van de examens te vieren, ging ik gisteren shoppen met mijn mama in Antwerpen! Aangezien er vraag was naar een plog (photo log), leek deze dag mij het interessants om vast te leggen op foto! Enjoy!

Shoppen in Antwerpen

Om 6u45 ging mijn wekker. Vroeg opstaan op een zaterdag is extra zwaar. Gelukkig was het voor een goed doel: samen met mijn mama gingen we shoppen in Antwerpen! Omdat we beiden niet houden van drukte, vertrokken we op tijd, zodat we rond openingstijd in Antwerpen waren.

Om in Antwerpen te geraken, zaten we anderhalf uur in de trein. Een iets wat wazige foto, maar jullie herkennen het centraal station van Antwerpen vast wel! In de Panos kochten we een koffie en croissant om de dag goed te beginnen.

Shoppen in Antwerpen

De eerste stop: & Other Stories. Wauw deze winkel is gelegen in zo’n prachtig pand! Zeker de moeite waard! Ik paste een trui en een rokje, maar het was toch niet zo mijn ding. Aan deze foto kan je meteen zien wat voor een weer het was! Het regende de hele dag door! Daarna ging ik nog langs bij MAC en kocht ik mijn eerste lipstick van dit merk. Ik twijfelde tussen Mehr en Faux. Uiteindelijk kocht ik Mehr, maar Faux staat op mijn wishlist!

Na enkele uren shoppen, was het tijd om te eten! Ik koos voor een lekkere huisbereide spaghetti en mijn mama voor de dagschotel! Beide gerechten waren super lekker en de bediening was top. We aten trouwens bij Moments op de Meir!

Shoppen in Antwerpen

Een dessert kon niet ontbreken! Ik koos voor een kinderijsje, meer kreeg ik echt niet op na de spaghetti! Mijn mama ging voor een nougatine taart en cappuccino.

Een selfie met de mama!

Shoppen in Antwerpen

Na het eten, doken we terug de winkelstraat in. Door de regen viel het qua drukte best mee!

Deze foto maakte mijn mama onverwachts, haha! In de Urban Outfitters was ik wat dingetjes aan het uitzoeken voor een winactie op mijn YouTube kanaal. Kan je al raden wat ik weggeef? En zie je die grote zak die ik draag? Daarin zitten al mijn geshopte spullen! Binnenkort kan je een shoplog verwachten op mijn blog!

Shoppen in Antwerpen

Als je achteraan de Urban Outfitters verlaat, kom je in een super mooi winkelcentrum terecht! Hier vind je een Women’s Secret (super schattige pyjama’s!) en een pop-up stand van de Flying Tiger.

Tijd om naar huis te gaan! Iets na 18 uur namen we de trein, zodat we zeker tegen 20 uur thuis konden zijn. Het centraal station van Antwerpen is echt mooi verlicht!

Shoppen in Antwerpen

Eenmaal aangekomen, testte ik mijn nieuwe aanwinst meteen uit: de lightbox. Ik kwam deze tegen in de Urban Outfitters. Dit is één van de vele aankoopjes en binnenkort zien jullie deze terug in een video op mijn blog!

Ik begon rond 21 uur met het schrijven van de plog! Uiteindelijk ben ik er iets langer mee bezig geweest dan gedacht, maar ik vind dit artikel zo leuk om te schrijven en ben heel erg benieuwd wat jullie hier van vinden! Is het voor herhaling vatbaar? Na het schrijven van de plog, keek ik nog enkele YouTube video’s en daarna ben ik als een blok in slaap gevallen!

Wat is jouw favoriete shopstad?

Liefs, Ellen

11 reacties

 1. Hey Ellen!
  Ik ging gisteren ook shoppen in Antwerpen met mijn mama, hoe toevallig!
  Ook bij mij piekten mijn oogjes toch nog heel erg toen mijn wekker zo vroeg ging op een zaterdag, haha 😀
  Jammer dat het gisteren zo’n vreselijke regenachtige dag was! Niet de ideale dag om te shoppen.

  Hopelijk zijn je examens goed gegaan en zijn de puntjes goed! Ik duim alvast!

  Liefs Astrid (Timeless Elegance)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *