Follow:
Lifestyle

Plog 04.04.2015 / Studeren, Shoppen in Aalst, Action

Vorige zaterdag begon de vakantie/blok voor mij. Om dit te vieren ging ik met mijn mama naar Aalst, bezocht ik de Action en studeerde ik wiskunde. Kijk je even mee naar mijn zaterdag?

Rond 7u30 werd ik wakker. Best vroeg, maar ik had een drukke dag voor de boeg. Wanneer ik net uit bed kom, is mijn haar super wild, haha! Ik besloot om een kleine workout van Blogilates te doen. Ik sport niet veel (lees: nooit), maar af en toe een filmpje van Cassey afwerken is leuk!
Daarna dronk ik een groot glas water uit een glas van de Action. Super leuk toch? Rond 8u30 begon ik met het leren van wiskunde. De paasvakantie staat voor mij in het teken van studeren, samenvattingen maken en bloggen.

 

Na één hoofdstukje geleerd te hebben, douchte ik mij en bracht ik een beetje make-up aan. Samen met mijn mama vertrok ik naar Aalst om 12u. Het was al bijna twee jaar geleden dat we nog eens in Aalst gingen shoppen! Aalst is ongeveer een halfuurtje rijden van bij ons. Niet ver, maar ook niet dichtbij.
’s Middags aten we een broodje met braadworst erin van een kraampje. Super lekker! Tegen een uur of 4 kregen we terug honger en besloten we een ijsje met karamel te eten in de McDonalds. Mijn mama nam ook nog een koffie. Vanuit de McDo heb je trouwens een mooi uitzicht op de markt van Aalst.
Na het bezoekje aan Aalst, bezochten we nog in de Action en Colruyt. We hebben niet echt iets speciaals gekocht in de Action, maar we hadden wel een volle kar bij de Colruyt. Tegen 8u waren we thuis en ging ik nog eventjes aan de slag met wiskunde. Daarna keek ik nog naar de laatste film van The Hunger Games. Schandelijk dat ik die nog niet eerder had gezien! Rond 11u ben ik gaan slapen, zodat ik de volgende ochtend terug kon beginnen met studeren.
Sorry trouwens voor de kwaliteit van mijn foto’s. De foto’s zijn gemaakt met mijn iPhone 4 en laten we het erop houden dat de kwaliteit van de camera niet super is. Ik ben erg benieuwd naar jullie reacties op deze plog en of het voor herhaling vatbaar is of niet! Ohja, mijn geshopte items zien jullie binnenkort verschijnen op mijn blog :).
Liefs, Ellen

 

Share on
Leave a comment

Dit vind je misschien ook leuk

6 Comments

 • Reply Manon Boerakker

  Leuke plog! Ben benieuwd naar wat je allemaal gekocht hebt.

  11 april 2015 at 8:02 am
 • Reply Denise

  Super leuk om je dag in foto's te zien! Zag er leuk uit <3

  11 april 2015 at 9:08 am
 • Reply Sanne dm

  Leuke plog! Fijn dat je vakantie hebt nu. Probeer tussen het studeren toch nog wat te genieten van jouw vakantie. x

  11 april 2015 at 3:33 pm
 • Reply Helene L

  Oh leuke plog! Ben benieuwd naar wat je allemaal hebt gekocht. En ik ken het probleem van de camera, met mijn i pod 4 kan ik ook niet de beste foto's maken. Maar natuurlijk helemaal niet erg, want vind dat ze er echt nog goed uitzien 😉

  Heel veel liefs X

  11 april 2015 at 6:12 pm
 • Reply Radianto

  Vaker doen! (: Ik had de laatste film van THG ook nog niet gezien hoor, dus je bent niet de enige, haha! Aalst is voor mij ook een halfuurtje rijden, valt allemaal best mee! De kwaliteit bij de sommige foto's vind ik best goed voor een iphone 4. (:

  11 april 2015 at 7:53 pm
 • Reply Nicky

  Woehoe! Volle kar bij Colruyt! 😉 (hier werk ik..)

  23 april 2015 at 9:36 am
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.